Media

Η Φάρμα: Φένια και Έλενα Τσικιτίκου: Αποχώρησε από το παιχνίδι και άφησε πίσω τη δίδυμη αδελφή της!

Gossip-tv Team

Η Φάρμα: Οι δύο μονομάχοι αυτής της εβδομάδας, η Φένια και η Έλενα Τσικιτίκου ήρθαν στη δύσκολη θέση να πρέπει να διώξουν τη δίδυμη αδελφή τους από το παιχνίδι. 

Τα δύο κορίτσια έπρεπε να αναμετρηθούν ώστε να συνεχίσουν την παραμονή τους στο παιχνίδι, γεγονός που φυσικά δημιουργούσε μία πολύ περίεργη ατμόσφαιρα ανάμεσά τους.

Την ίδια ώρα που μάχονταν, την ίδια εκείνη στιγμή είχαν έννοια η μία για την άλλη. Κάτι που ήταν πολύ παράξενο και δύσκολα διαχειρίσιμο ως συναίσθημα και για τις δύο, όπως παραδέχτηκαν στους συμπαίκτες τους.

Με τις νίκες τους στους αγώνες να εναλλάσσονται μιας και είναι και οι δύο πολύ δυνατές παίκτριες, οι δύο αδελφές έδειχναν σαν να ήταν... μουδιασμένες καθώς δεν μπορούσαν να συνηθίσουν στην ιδέα ότι η μία ανταγωνίζεται την άλλη στο παιχνίδι.

Να θυμίσουμε ότι αυτή είναι η τελευταία εβδομάδα που υπάρχουν υπηρέτες στη Φάρμα αφού μπαίνουμε στην τελική ευθεία πριν τον μεγάλο τελικό.

Έτσι, ένας λόγος παραπάνω για τις δύο αδελφές να έχουν μεγάλη αγωνία για το τελικό αποτέλεσμα του αγώνα τους. Ποια κέρδισε τελικά και παρέμεινε στο παιχνίδι και ποια έφυγε; Δείτε στην παρακάτω gallery:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved