Media

YFSF Ημιτελικός: Μεταμορφώθηκε σε Ζαμπέτα και δεν τον αναγνώρισε κανείς!

Gossip-tv Team

YFSF Ημιτελικός: Απόψε οι παίκτες στο λαμπερό σόου του ΑΝΤ1 έβαλαν τα δυνατά τους για να δώσουν τον καλύτερό τους εαυτό επί σκηνής. Και τα κατάφεραν!

Από το πρώτο κιόλας λεπτό της βραδιάς, με μία Μαρία Μπεκατώρου απαστράπτουσα μέσα σε μία υπέροχη κίτρινη τουαλέτα, έδωσε τον ρυθμό ενός πραγματικά ξεχωριστού ημιτελικού που υποσχέθηκε να τα έχει όλα.

Και σίγουρα είχε πολύ τραγούδι και εντυπωσιακές εμφανίσεις, αρχής γενομένης από την πρώτη συμμετοχή, τον παίκτη που μεταμορφώθηκε σε Γιώργο Ζαμπέτα για να ερμηνεύσει το "Πατέρα κάτσε φρόνιμα".

Ήταν τόσο επιτυχημένη η μεταμόρφωσή του που δύσκολα μπορούσε κανείς να τον αναγνωρίσει. Όχι μόνο λόγω του εξαιρετικού μακιγιάζ και των πρόσθετων που είχε στο πρόσωπό του αλλά και εξαιτίας της στάσης σώματός του αλλά και της φωνής του που θύμιζαν πολύ τον αξέχαστο λαϊκό τραγουδοποιό.

Οι κριτές μίλησαν στον Λευτέρη Ελευθερίου -ναι, αυτός ήταν- με τα καλύτερα λόγια επισημαίνοντάς του πως προσέγγισε την αποστολή του στο σόου με πολύ σεβασμό στον κορυφαίο λαϊκό ερμηνευτή και μετρ του μπουζουκιού. Αξίζει να δείτε το βίντεο παραπάνω με την εμφάνιση του Λευτέρη Ελευθερίου:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved