Media

Κατσούλης: Νέες δηλώσεις για την αποχώρησή του από το Star - «Δεν θα το ξαναέκανα»

Gossip-tv Team

Κρατερός Κατσούλης: Έτσι απάντησε για το τέλος της συνεργασίας του με την πρωινή ζώνη του Star - Η ατάκα για τη σύζυγό του

Σαν βόμβα έσκασε στον χώρο των media η αποχώρηση του Κρατερού Κατσούλη από την πρωινή ζώνη του Star. Ο γνωστός ηθοποιός και παρουσιαστής βρίσκεται και επισήμως εκτός εκπομπής, μένοντας ωστόσο κανονικά στο YFSF- All Star το οποίο ολοκληρώνει τον κύκλο του.

Η κάμερα του Mega και η εκπομπή Πάμε Δανάη βρέθηκαν στα backstage του λαμπερού σόου. Εκεί ο Κρατερός ρωτήθηκε και για το τέλος της συνεργασίας του με τη σύζυγό του.

«Είναι λίγο περίεργο να βλέπω τους Κου Κου ως τηλεθεατής και φυσικό κατά μία έννοια. Άμα είσαι πάρα πολύ καιρό κάπου δεν φεύγεις ποτέ. Όχι, δεν θα το ξαναέκανα στο μέλλον, με κούρασε το καθημερινό. Έχει μια πάρα πολύ μεγάλη ευθύνη, έχει πάρα πολλή δουλειά, πάρα πολλή ένταση. Εγώ το παρομοίαζα πάντα σαν να κάνεις μια διπλή παράσταση πρωί πρωί. Για την Κατερίνα είναι η καλύτερή της, είναι η δουλειά της, είναι η αγάπη της, είναι η χαρά της. Θεωρώ ότι είναι εξαιρετική σε αυτό που κάνει, ανέκαθεν το θεωρούσα αυτό», δήλωσε ο ίδιος.

Δείτε το παραπάνω βίντεο μαζί με όλες τις δηλώσεις των παικτών του YFSF

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved