Media

Καλό Μεσημέρακι: Επική φάρσα - Η Δούκισσα κάλεσε on air για να λύσει τα ερωτικά της

Gossip-tv Team

Καλό Μεσημέρακι: Άλλη μια καλοστημένη φάρσα με θύμα τον Νίκο Μουτσινά στον "αέρα" της τηλεοπτικής του εκπομπής.

Λίγο πριν το φινάλε της φετινής σεζόν και οι εκπλήξεις για τον Νίκο Μουτσινά δεν έχουν τέλος. Ο γνωστός παρουσιαστής ετοιμάζεται να ολοκληρώσει μία ακόμη πετυχημένη χρονιά συνεργασίας με τον ΣΚΑΙ μιας και το "Καλό Μεσημεράκι" οδεύει προς τις καλοκαιρινές διακοπές.

Στην εκπομπή της Τετάρτης 26/5 ο Νίκος Μουτσινάς διάβασε για άλλη μια φορά τα μηνύματα των τηλεθεατών τα οποία και σχετίζονταν με τα ερωτικά τους προβλήματα. Η ιστορία μάλιστα με την 36χρονη γυναίκα η οποία δηλώνει ερωτευμένη με 28χρονο, κέντρισε την προσοχή του παρουσιαστή, ο οποίος και θέλησε να γνωρίσει τηλεφωνικώς την τηλεθεάτριά του.

Έτσι, ο Νίκος Μουτσινάς συνομίλησε on air με την 36χρονη γυναίκα η οποία και περιέγραψε λεπτομερώς τον προβληματισμό και τις σκέψεις της για την προσωπική της ζωή.

Λίγο πριν το φινάλε, ο παρουσιαστής της πρότεινε να λάβει μέρος στο Super Makeover στην προσπάθειά της να ανανεωθεί. Φυσικά ο Νίκος είχε αντιληφθεί πως στην άλλη άκρης της τηλεφωνικής γραμμής βρισκόταν η Δούκισσα Νομικού η οποία είχε πλάσει με το μυαλό της ένα ερωτικό σενάριο..

Δείτε περισσότερα στο παραπάνω βίντεο.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved