Media

Survivor: Κατακεραύνωσαν τον Ασημακόπουλο - «Είναι βαριά λέξη, αλλά νομίζω ότι ισχύει»

Gossip-tv Team

Survivor: Επέστρεψαν από το έπαθλο της μίνι απόδρασης και είδαν τη συμπεριφορά που δεν περίμεναν - Στο στόχαστρο ο Γιώργος Ασημακόπουλος

Τη μεγάλη αλλαγή στη συμπεριφορά του Γιώργου Ασημακόπουλου θέλησαν να σχολιάσουν οι συμπαίκτες του. Όσο το παιχνίδι φτάνει στο τέλος, οι παίκτες δείχνουν να μην έχουν άλλες αντοχές, ξεσπώντας συχνά σε εντάσεις και διαφωνίες. Μην ξεχνάμε άλλωστε πως η ζωή στον Άγιο Δομίνικο είναι αρκετά δύσκολη.

Στο νέο επεισόδιο του Survivor ο Ντάφυ μαζί με τον Σάκη και τη Μαριαλένα, έχοντας απολαύσει και με το παραπάνω το απίστευτο έπαθλο και την ευκαιρία να ξεφύγουν από το δάσος, επέστρεψαν και πάλι στην καλύβα τους.

Ο Σάκης Κατσούλης θέλησε να μάθει περισσότερα για τον Γιώργο Ασημακόπουλο ο οποίος φαίνεται αρκετά απόμακρος τις τελευταίες ημέρες.

«Με τον Τριαντάφυλλο έχει μια αντιπαράθεση. Με εμένα και τη Μαριαλένα, τι έχει και δεν λέει ούτε "Καλημέρα"; Εμένα προσωπικά, από τη μέρα που με ψήφισε δεν μου λέει και "Καλημέρα", που δεν του είπα τίποτα, χωρίς λόγο... Περνάει από δίπλα, ο Κόρο είπε "Καλημέρα", ο Ηλίας είπε "Καλημέρα", του μίλησε, αλλά αυτός τίποτα. Εμένα προσωπικά γιατί μου κρατάει κακία;» είπε ο Σάκης.

Και η Μαριαλένα πρόσθεσε... «Όλη αυτή η συμπεριφορά των παιδιών με τον Σάκη να βρίσκεται στο παραμεθόριο, θεωρώ ότι είναι ξεκάθαρη ζήλεια. Είναι μια βαριά λέξη, αλλά νομίζω ότι ισχύει γιατί ο Σάκης έχει αποδείξει ότι είναι κορυφαίος παίκτης και πώς να μην τον ζηλέψεις;»

Δείτε το παραπάνω βίντεο

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved