Media

Έλα στη θέση μου: Οριστικό φινάλε για τη σειρά του Alpha - «Θα έχουμε ένα καλό τέλος»

Gossip-tv Team

Έλα στη θέση μου: Πρωταγωνιστής της καθημερινής σειράς έδωσε τη νέα του συνέντευξη, όπου και παραδέχτηκε το οριστικό φινάλε!

Από την αρχή της φετινής σεζόν τα τηλεοπτικά δημοσιεύματα ήθελαν την καθημερινή σειρά του Alpha να κλείνει τον κύκλο της, έπειτα από αρκετά χρόνια πετυχημένης πορείας.

Μάλιστα, τόσο ο Γιάννης Τσιμιτσέλης, όσο και οι υπόλοιποι πρωταγωνιστές, μέσα από τις δηλώσεις τους, είχαν ξεκαθαρίσει πως η φετινή χρονιά μάλλον είναι και η τελευταία για το Έλα στη θέση μου.

Όπως όλα δείχνουν, η σειρά ετοιμάζεται για οριστικό φινάλε, κάτι το οποίο αποκάλυψε και ο Παύλος Ευαγγελόπουλος, μιλώντας στην εκπομπή, Love it.

«Νομίζω πως ήρθε ο καιρός να πέσει η αυλαία και να ολοκληρωθεί αυτός ο κύκλος. Φαντάζομαι πως θα έχει μια όμορφη εξέλιξη ο ρόλος μου στη σειρά. Δεν ξέρω τι έχουν ετοιμάσει οι σεναριογράφοι, αλλά θα έχουμε ένα καλό τέλος», ανέφερε.

Όσο για τη σχέση του με τον χρόνο και της γυναίκες που πέρασαν από το πλευρό του, ο ηθοποιός παραδέχτηκε...

«Δεν έχω κάνει αισθητικές παρεμβάσεις και δεν συμφωνώ πολύ με όλα αυτά κιόλας. Θέλω να αφήσω τη φύση λίγο να κάνει τη δουλειά της. Δεν άφηνα περιθώρια στις γυναίκες για να γίνει κάτι παραπάνω. Καλά, μη νομίζεις τώρα πως όλες οι γυναίκες θέλουν οπωσδήποτε να παντρευτούν».

Δείτε το παραπάνω βίντεο

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved