Media

Ιωάννα Μαλέσκου: Δεν πάει ο νους σου τι αποκάλυψε για τη μεγάλη αλλαγή στην εμφάνισή της!

Gossip-tv Team

Η Ιωάννα Μαλέσκου έκανε μία αποκάλυψη στον αέρα της εκπομπής, Love it, για την αλλαγή στην εικόνα της!

Η παρουσιάστρια με αφορμή τα όσα είπε η Έλενα Παπαρίζου στον Γρηγόρη Αρναούτογλου για την εμφάνισή της και τα παραπανίσια κιλά και τη συνάντησή της με την τραγουδίστρια, είπε αρχικά: «Μου αρέσει που βγαίνει και για μια ακόμη φορά δίνει την αφοπλιστική απάντησή της. παιδιά χαλαρώστε λίγο με αυτό, όπως επίσης και με το πόσο εύκολα κρίνουμε έναν άνθρωπο. Για εμάς τις γυναίκες, ότι έχει να κάνει με την εικόνα, την αυξομείωση κλπ. Όταν μεγαλώνεις μαλακώνουν τα χαρακτηριστικά σου, βάζεις κιλά…»!

Και δεν δίστασε να πει: « Το λέω κι εγώ από τη δική μου μεριά. Πριν από κάποια χρόνια, το 2013 για παράδειγμα, ήμουν ένας άλλος άνθρωπος. Πιο μυώδης, αποστεωμένη, πιο σκληρό σώμα, άγριο πρόσωπο. Ήμουν πιτσιρίκα. Τώρα έχω βάλει κιλά, έχει αλλάξει το σώμα μου, έχω αλλάξει ως εικόνα και την αγαπώ την εικόνα που έχω και προσπαθώ να τη βελτιώνω.

Και συνέχισε λέγοντας: «Γιατί πρέπει κάθε φορά να απολογούμαι για το αν έχω βάλει κιλά ή έχω χάσει κιλά. Αφήστε τους ανθρώπους να νιώθουν και να είναι καλά. γιατί δεν ξέρεις κανένας τι περνάει»!

Και κατέληξε λέγοντας: «Αν έχεις τη δυναμική να το αλλάξεις, λες «πάει και έρχεται, πεισμώνω», αν δεν έχει τη δυναμική του χαρακτήρα έρχεται και σε ρουφάει. Νιώθεις ότι δεν αξίζεις ως άνθρωπος. Γιατί να το νιώσεις αυτό;»

Δείτε όλα όσα είπε στο παραπάνω βίντεο!

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved