Media

Αλέξης Παππάς: Όλη η αλήθεια για το τηλεοπτικό του μέλλον μετά το Survivor

Gossip-tv Team

Αλέξης Παππάς: Το μυστικό επαγγελματικό ραντεβού και το πρόσωπο που τον διεκδικεί  για την επόμενη τηλεοπτική σεζόν....

Η τηλεοπτική σεζόν τελειώνει και ο Αλέξης Παππάς βρίσκεται στη λίστα με τα περιζήτητα πρόσωπα για την επόμενη χρονιά. Οι σταθμοί χτίζουν ήδη το πρόγραμμα της νέας χρονιάς με τον γνωστό ηθοποιό - μοντέλο να δέχεται αρκετές προσεγγίσεις για επαγγελματικά ξεκινήματα.

Όπως όλα δείχνουν, ο Νίκος Κοκλώνης "κλείδωσε" τον Αλέξη Παππά, χωρίς ωστόσο να έχει προχωρήσει σε κάποια συγκεκριμένη τηλεοπτική πρόταση. Περισσότερα αποκάλυψε ο Στέφανος Κωνσταντινίδης στη Φωλιά των Κου Κου.

"Ο Αλέξης πήγε μια βόλτα από τα γραφεία της Barking Well. Εκεί έκανε ραντεβού πίσω από κλειστές πόρτες με τον Νίκο Κοκλώνη. Δεν ήταν μόνος του, ήταν και ένας φίλος του μαζί... Κρατήστε το αυτό, θα δούμε στην πορεία λεπτομέρειες. Ουσιαστικά, ο Κοκλώνης πιστεύει ότι η τηλεοπτική μετοχή του Παππά είναι πολύ ανεβασμένη αυτή τη στιγμή και θέλει να τον χρησιμοποιήσει σε μελλοντικά προγράμματα τα οποία θα δούμε από τον Σεπτέμβρη", ανέφερε.

Και στη συνέχεια πρόσθεσε...

"Γενικότερα στη συνάντηση υπήρχε το πλαίσιο πως ο Κοκλώνης θέλει τον Παππά για συνεργάτη του. Ο Παππάς από την άλλη ζήτησε λεπτομέρειες για το τι θα μπορούσε να κάνει, με τον Νίκο Κοκλώνη να επιμένει πως τον θέλει στην εταιρεία παραγωγής και πως θα βρούνε σύντομα το project που θα αναλάβει".

Δείτε το παραπάνω βίντεο.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved