Media

Survivor spoiler: Το έπαθλο που ετοιμάζει ο Ατζούν για τους παίκτες αύριο μας έκανε να τα χάσουμε!

Gossip-tv Team

Survivor spoiler: Είναι δεδομένο πως αν γνωρίζατε το αυριανό μεγάλο έπαθλο που ετοιμάζει ο Ατζούν Ιλιτζαλί για τους παίκτες, θα θέλατε πολύ να είστε στη θέση τους, παρά τις δύσκολες στιγμές που ζουν για να επιβιώσουν!

Και αυτό γιατί θα δούμε σε ρόλο guest star τον... Greek Freak! Ναι, καλά καταλάβατε! Ο Γιάννης Αντετοκούμπο θα είναι εκείνος που θα κλέψει την παράσταση στο αυριανό επεισόδιο αφού το έπαθλο που ετοίμαζε εδώ και καιρός η παραγωγή και η ομάδα του Ατζούν ήθελαν να είναι... πολύ μεγάλο!

Έτσι, η νικήτρια ομάδα του αυριανού αγώνα θα είναι να βρεθούν ξανά στο Μαϊάμι, μόνο που αυτή τη φορά θα έχουν την ευκαιρία να δουν εν δράσει τον Greek Freak.

Πιο συγκεκριμένα οι νικητές θα παρακολουθήσουν την αναμέτρηση Μαϊάμι Χιτ – Μιλγουόκι Μπακς στο Game 4 των NBA playoffs.

Εκείνοι που παρακολουθούν το ΝΒΑ θα γνωρίζουν ότι πρόκειται για έναν από τους σημαντικότερους αγώνες. Πόσο δε μάλλον όταν πρόκειται για τον Γιάννη Αντετοκούμπο ο οποίος φυσικά είναι το ίνδαλμα εκατομμυρίων ανθρώπων στον κόσμο.

Αξίζει να σημειωθεί ότι τώρα που φτάνουμε στο τέλος του φετινού κύκλου του παιχνιδιού ο Ατζούν έχει βάλει τα δυνατά του, όπως κάνει κάθε φορά για να καταπλήξει τους παίκτες αλλά κυρίως τους τηλεθεατές.

Όπως μάθαμε μάλιστα, σύντομα θα δούμε τον γνωστό Τούρκο παραγωγό να δίνει και το μεγαλύτερο έπαθλο του Survivor πριν βέβαια το ποσό του μεγάλου νικητή, αυτό των 100,000 ευρώ.

Πρόκειται για αυτοκίνητο μεγάλου κυβισμού που θα διεκδικήσουν όλοι οι Έλληνες παίκτες, πριν τον μεγάλο τελικό.

Δείτε το τρέιλερ για το αυριανό επεισόδιο παραπάνω:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved