Media

YFSF All Star τελικός: Ίαν Στρατής: «Ήταν πολύ δίκαιη η νίκη της Τάνιας Μπρεάζου, της άξιζε»

YFSF All Star τελικός: O Ίαν Στρατής τερμάτισε δεύτερος στην κούρσα του μεγάλου τελικού του φετινού λαμπερού σόου και δηλώνει στο gossip-tv πραγματικά ευτυχισμένος. 

Ο πολυτάλαντος νεαρός καλλιτέχνης μάλιστα, τόνισε στην κάμερα πως ακόμα και αν ερχόταν τελευταίος, την ίδια χαρά θα είχε καθώς μέσα από το Your Face Sounds Familiar έμαθε πολλά πράγματα.

Μεγάλη νικήτρια, να θυμίσουμε, είναι η Τάνια Μπρεάζου η οποία κυριολεκτικά "έκλεψε" τη νίκη από τον Ίαν μιας και είναι και οι δύο το ίδιο ταλαντούχοι. Λίγο τον απασχολεί όμως τον ίδιο τον Ίαν Στρατή αφού όπως λέει η εμπειρία ήταν πραγματικά μοναδική.

Μάλιστα όταν ρωτήθηκε αν θα λάμβανε μέρος σε περίπτωση που γινόταν σύντομα και άλλο ένα All Star σόου, εκείνος είπε με χαρά: "Βεβαίως, γιατί όχι; Περνάω τόσο καλά που δεν θα έλεγα όχι, πραγματικά".

Ο Ίαν Στρατής είχε πράγματι πολύ έντονες μεταμορφώσεις στις εμφανίσεις του στη σκηνή του YFSF όμως δεν έχει κάποια που μπορεί να ξεχωρίσει.

Όσο για τη νίκη της Τάνιας Μπρεάζου, ο Ίαν είχε μόνο τα καλύτερα λόγια να πει: "Ήταν πολύ δίκαιη η νίκη της, της άξιζε πραγματικά".

Δείτε τι άλλο είπε ο νεαρός καλλιτέχνης στο παραπάνω βίντεο:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved