Media

Βλοντάκης: Το απίστευτο περιστατικό με θαυμάστριά του μπροστά στη γυναίκα του

Gossip-tv Team

Αντώνης Βλοντάκης: Το περιστατικό που του προκάλεσε αμηχανία και σίγουρα θα θυμάται για καιρό ακόμη. Όσα αποκάλυψε ο ίδιος στην εκπομπή, Pop Up

Η εμπειρία του πλέον στην τηλεόραση μετρά αρκετά χρόνια. Ο Αντώνης Βλοντάκης ξεκίνησε την καριέρα του ως πολίστας, το άψογο όμως παρουσιαστικό του, σύντομα του άνοιξε μια πόρτα στον μαγικό χώρο της showbiz.

Με το πέρασμα των ετών, ο Αντώνης Βλοντάκης έχει περάσει από αρκετούς τηλεοπτικούς σταθμούς και μέσα από διάφορα πόστα, έχοντας ακούσει πολλά για τις κατά καιρούς συνεργασίες του.

Ο τελευταίος του πρωταγωνιστικός ρόλος ήταν στην καθημερινή σειρά του ANT1 Γυναίκα Χωρίς Όνομα. Όπως έχει παραδεχτεί και ο ίδιος, δεν είναι λίγες οι φορές όπου θα δεχτεί σκληρή κριτική για τους ρόλους του, ή ακραία περιστατικά θαυμασμού από το γυναικείο φύλο.

Περισσότερα αποκάλυψε ο ίδιος μιλώντας στην εκπομπή Pop Up, σε μια διαφορετική κουβέντα με τη Φωτεινή Πετρογιάννη...

«Έπινα ποτό με μεγάλη παρέα και τη γυναίκα μου και ήρθε μια κοπέλα, με αγκάλιασε και ήθελε να με φιλήσει. Από την αγωνία μου σήκωσα τα χέρια μου ψηλά», αποκαλύπτει ο Αντώνης Βλοντάκης στη στήλη «Σπασ’ τα» της εκπομπής, μιλώντας για το έντονο περιστατικό που βίωσε με θαυμάστριά του μπροστά στη σύζυγό του Κορίνα Στεργιάδου.

Δείτε περισσότερα στο παραπάνω βίντεο

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved