Media

Survivor: Απίστευτη αποκάλυψη από τον Ηλία Βαλάση για τα χρήματα που είχε πάρει

Survivor: Οι παλαιότεροι τηλεθεατές θυμούνται σίγουρα την πρώτη version του ριάλιτι μέσα από τη συχνότητα του Mega

Μπορεί ο ΣΚΑΙ να έχει εξασφαλίσει τα τελευταία χρόνια στην προβολή του ριάλιτι, Survivor, ωστόσο η πρώτη version του παιχνιδιού ξεκίνησε στις αρχές της χιλιετίας, μέσα από τη συχνότητα του Mega.

Ο Ηλίας Βαλάσης, μεγάλος νικητής του τότε Survivor σήμερα μιλά ανοιχτά για τη δική του εμπειρία στο ριάλιτι αλλά και τα ελάχιστα χρήματα που έλαβαν τότε οι παίκτες από την παραγωγή.

Περισσότερα αποκάλυψε ο ίδιος καλεσμένος στην εκπομπή, Happy Day. Ο Ηλίας Βαλάσης ξέσπασε σε γέλια όταν ρωτήθηκε για τα χρηματικά ποσά των παικτών.

"Τι λέει; Μια στο τόσο πήραμε 1000 ευρώ. Τι λέτε παιδιά; Τι λέει; Τώρα τα πράγματα είναι εκπληκτικά στο Survivor. Την περίοδο των γυρισμάτων, ο Γρηγόρης Αρναούτογλου είχε πάθει κατάθλιψη. Είχε χάσει πολλά κιλά τότε και δεν μπορούσε να το βλέπει αυτό το πράγμα. Σήμερα οι παίκτες παίρνουν λεφτά πολλά γι΄αυτές τις εποχές. Αυτό σημαίνει ότι και να πεινάγανε δεν θα τους ενδιέφερε. Όταν πληρώνεσαι λες "Θα μείνω κι άλλο λίγο". Κι έτσι αυξάνονται τα χρήματα και ανεβαίνει ο λογαριασμός", ανέφερε στο Happy Day.

Δείτε το παραπάνω βίντεο

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved