Media

MasterChef τελικός: Η Μαργαρίτα πήρε προβάδισμα και ο Διονύσης «κατέβασε» μούτρα

Gossip-tv Team

MasterChef τελικός: Η πρώτη «μάχη» του τελικού έλαβε τέλος και δεν είχαμε έναν νικητή αλλά τρεις.

Η Μαργαρίτα σε αυτό το πρώτο μαγειρικό ντέρμπι κατάφερε να πάρει την πρωτιά, ένα προβάδισμα που της δίνει τη χαρά και την ελπίδα να συνεχίσει το ίδιο δυναμικά ενώ παράλληλα αυτή η νίκη χάρισε στους βοηθούς της Παύλο και Μαρίνα από 5.000 ευρώ.

Οι δυο μάγειρες του τελικού μπήκαν από σήμερα στην τελική ευθεία και στάθηκαν γεμάτοι ικανοποίηση μπροστά στους τρεις chef κριτές, αφού έφτασαν ως εδώ, με κύριους συμμάχους τους τη φαντασία, τη δημιουργικότητα, τη μαγειρική τους αντίληψη αλλά και την ισχυρή θέληση να κάνουν το όνειρό τους πραγματικότητα!

Η Μαργαρίτα επικράτησε του Διονύση με ένα βαθμό διαφορά αφού το μενού της, με τη βοήθεια των δυο πρώην συμπαικτών της, συγκέντρωσε 8 βαθμούς ενώ εκείνο του Διονύση 7, ο οποίος έδειξε να δυσανασχετεί αν κανείς κρίνει τις αντιδράσεις του από τους μορφασμούς του.

O Σωτήρης Κοντιζάς, ο Πάνος Ιωαννίδης και ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος, υποδέχτηκαν με χαμόγελα τη Μαργαρίτα Νικολαϊδη και τον Διονύση Σαρακίνη, οι οποίοι στο τέλος μετά τη μαγειρική τους δοκιμασία τους ανακοίνωσαν πως το δεύτερο κομμάτι του τελικού θα συνδυαστεί με ένα ταξίδι στη Χαλκιδική.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved