Media

Άγριες Μέλισσες: Συγκλονιστική στιγμή: Ο Νικηφόρος προσπαθεί να σώσει τον Κωνσταντή απ' τη φωτιά

Gossip-tv Team

Άγριες Μέλισσες: Ρίχνει οριστικά αυλαία η αγαπημένη σειρά και απόψε (2/6) παρακολουθήσαμε ένα συγκλονιστικό επεισόδιο μετά τη φωτιά που ξέσπασε στο Διαφάνι και έκαψε τα πάντα στο πέρασμά της. 

Ο Κωνσταντής, μετά τη φωτιά που βάζει επίτηδες η Μυρσίνη και η οποία με την αλλαγή φοράς του αέρα καίει τα πάντα στο Διαφάνι, τρέχει να βοηθήσει τους συγχωριανούς του.

Μαθαίνει ότι μία κοπέλα έχει περάσει μέσα από τις φλόγες σε ένα σπίτι για να σώσει ένα γατάκι και τρέχει να τη βοηθήσει καθώς έχει εγκλωβιστεί στη φωτιά. Όμως, εκείνη καταφέρνει να βγει με το γατάκι, αφήνοντας πίσω της αναίσθητο τον Κωνσταντή που από τις αναθυμιάσεις έχει χάσει τις αισθήσεις του.

Στο σημείο βρέθηκε ο Νικηφόρος ο οποίος άρχισε να ρωτάει επίμονα για τον αδελφό του και όταν έμαθε τι είχε συμβεί, χωρίς να το σκεφτεί όρμησε στο σπίτι που καιγόταν για να σώσει τον αδελφό του.

Το αίμα νερό δεν γίνεται όπως χαρακτηριστικά σχολίασαν και στο Twitter μετά την προβολή της συγκεκριμένης σκηνής όπου ο Νικηφόρος προσπαθεί να συνεφέρει τον Κωνσταντή.

Μετά από επιμονή και υπομονή, ο Νικηφόρος τα καταφέρνει αλλά ο Κωνσταντής δεν έχει δυνάμεις για να περάσει από τη μοναδική έξοδο του σπιτιού και να σωθεί μαζί με τον αδελφό του. Οι σκηνές που ακολουθούν είναι συγκλονιστικές.

Δείτε τις στο παραπάνω βίντεο:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved