Media

Σιωπηλός Δρόμος spoiler: Λύνεται το αίνιγμα με τον Ιάσωνα! Το σκοτεινό παρελθόν και η αποκάλυψη!

Gossip-tv Team

Σιωπηλός Δρόμος spoiler: Απόψε το βράδυ, η ένταση και η αγωνία θα χτυπήσουν ξανά... κόκκινο!

Όπως είδαμε και στο τρέιλερ για το αποψινό επεισόδιο στο προσκήνιο εμφανίστηκε το όνομα “Ιάσωνας” και μέσα από το τελευταίο επεισόδιο μάθαμε ότι το συγκεκριμένο όνομα ανήκει στον γιο του εργάτη ο οποίος έχασε τη ζωή του με περίεργο τρόπο στα λατομεία του Σπύρου Καρούζου, ενός παιδιού που αμέσως μετά έχασε και τη μητέρα του, ενώ λίγο αργότερα χάθηκαν εντελώς τα ίχνη του.

Ένα άτομο που θα ήταν ικανό να εκδικηθεί για την απώλεια των γονιών του, παίρνοντας εκδίκηση τόσο από την οικογένεια Καρούζου για τον χαμό του πατέρα του όσο και από το σχολείο, το οποίο φρόντισε να απολυθεί χωρίς λόγο η μητέρα του. Και τελικά ο Ιάσωνας ήταν μπροστά μας από το πρώτο επεισόδιο. Απλώς λεγόταν… Βασίλης.

Απόψε οι αποκαλύψεις του «Σιωπηλού Δρόμου» θα είναι απανωτές αφού ανοίγουν πολλά μέτωπα ταυτόχρονα τα οποία δεν λένε να μας αφήσουν σε ησυχία.

Όλα τα βλέμματα είναι στραμμένα σε Μιχάλη, Νάσο και Θάλεια, ενώ η υπόθεση έκρυβε καλά τα στοιχεία πίσω από τον μονίμως μελαγχολικό Βασίλη που έδινε την εντύπωση πως σκοπός του ήταν απλά να θρηνεί για τον χαμένο έρωτά του με την Αθηνά.

Όσο περνούσαν τα επεισόδια όμως, ο χαρακτήρας του παρουσίαζε διαρκώς μια σκοτεινή πλευρά, ένα μυστήριο το οποίο σε έκανε να αναρωτιέσαι διαρκώς ότι «κάτι συμβαίνει με την περίπτωσή του», ενώ τις τελευταίες εβδομάδες οι δημιουργοί της σειράς φρόντισαν να μας δώσουν ορισμένες πληροφορίες προετοιμάζοντας ουσιαστικά τον ερχομό του από την αφάνεια.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved