Media

Άγριες Μέλισσες: Η αναπάντεχη δήλωση του Νικηφόρου μετά το συγκλονιστικό φινάλε της σειράς

Gossip-tv Team

O Αναστάσης Ροϊλός, ο οποίος υποδύθηκε τον Νικηφόρο στις Άγριες Μέλισσες, μίλησε μετά το τέλος της σειράς για αυτή τη σεζόν και αναφέρθηκε στον θάνατο του Μιλτιάδη, αλλά και για την εξέλιξη του ρόλου του!

Συγκεκριμένα είπε στην κάμερα της εκπομπής, Στη φωλιά των Κου Κου: «Ξέρω ότι δίνω την εικόνα του ατσαλάκωτου, σίγουρα στον Νικηφόρο ήταν υπογραμμισμένο. Πάντα όταν σε βλέπουν σε κάτι πρώτη φορά, όπως εμένα στον Νικηφόρο, σε ταυτίζουν. Σίγουρα όταν φεύγει κάποιος από την οικογένεια, πονάει, αλλά όλοι πιστεύουμε πως το σενάριο έχει μια δομή. Είναι καλύτερο να κόβεις τα πράγματα στην άρση τους. Στη σκηνή του θανάτου του Μιλτιάδη, παρότι ξέρεις ότι είναι μυθοπλασία, κάπως ζεις τον αποχωρισμό εκείνη την ώρα. Έχεις δουλέψει με τον άλλον τόσο καιρό, ακόμα και να μην έχεις σκηνές μαζί του, τον συναντάς στα διαλείμματα και δένεσαι, είναι αποχωρισμός».

Και πρόσθεσε για τις Άγριες Μέλισσες ότι δεν θέλει να λέει spoiler γιατί σαν θεατής δεν θέλει να γνωρίζει τι θα γίνει: «Ξέρω πολύ βασικά πράγματα για την εξέλιξη του Νικηφόρου, τα οποία δεν θα τα μοιραστώ. Το ότι δεν λέω σπόιλερ είναι και η προσωπική μου άποψη ως θεατής. Δεν θέλω να ξέρω τι θα γίνει, θέλω όλη την έκπληξη. Αν δύο άνθρωποι μπορούν να με καταστρέψουν και να μη μπορώ να σταματήσω να γελάω, είναι ο Λεωνίδας Κακούρης και ο Γιάννης Κουκουράκης. Στη σκηνή με τον Μπάμπη που τον κόλλησα στον τοίχο, στο cut που έγινε τον έφτιαχνα και κάποιος μου φώναξε… ασ τον ήσυχο».

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved