Media

Σπίτι με το Mega: Η στιγμή που η Δέσποινα Βανδή βουρκώνει και «κόβεται» η φωνή της! Τι συνέβη;

Gossip-tv Team

Σπίτι με το Mega: Αυλαία έριξε χθες η μουσική εκπομπή, ουσιαστικά οι τηλεοπτικές συναυλίες κορυφαίων καλλιτεχνών που μας κράτησε συντροφιά τις δύσκολες μέρες της καραντίνας. Και η Δέσποινα Βανδή ήταν η καταλληλότερη για να το κάνει. 

Η αγαπημένη ερμηνεύτρια, μαζί με πλειάδα κορυφαίων -επίσης- καλλιτεχνών, οι περισσότεροι από τους οποίους είναι και προσωπικοί της φίλοι, βρέθηκε στη λίμνη Βουλιαγμένης και σε ένα εντυπωσιακό σκηνικό τραγούδησε για τους τηλεθεατές παλιές και νέες επιτυχίες της, δίνοντας μία άλλη πνοή στο σαββατόβραδό μας.

Οι υπέροχες μελωδίες σε συνδυασμό με τις μοναδικές ερμηνείες της τραγουδίστριας συγκίνησαν αλλά και ξεσήκωσαν το κοινό.

Όμως εκεί που η ίδια η Δέσποινα Βανδή λύγισε ήταν σε ένα τραγούδι που είχε γραφτεί και κυκλοφορήσει το 2007, το «Μέχρι Μάη μήνα».

Σε αυτή την ερμηνεία της η Δέσποινα Βανδή έδειξε να συγκινείται πολύ και μάλιστα δεν κατάφερε να κρύψει τα πραγματικά της συναισθήματα αφού βούρκωσε μπροστά στην κάμερα. Μάλιστα, λίγο πριν συνεχίσει για το επόμενο τραγούδι της, το «Προφητείες» που είχε γίνει μεγάλη επιτυχία το μακρινό 1999, η φωνή της "κόπηκε" και χρειάστηκε να πάρει λίγα δευτερόλεπτα χρόνο για να συνεχίσει.

Δείτε στο παραπάνω βίντεο απόσπασμα από τη μαγική μουσική βραδιά που μας χάρισε η Δέσποινα Βανδή!

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved