Media

Η έκπληξη στον Αλέξη Παππά από την αγαπημένη του Αλέσια και η αλήθεια για το μονόπετρο

Gossip-tv Team

Ο Αλέξης Παππάς βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή Έλα χαμογέλα και αφού μίλησε για την εμπειρία του στο Survivor, δέχτηκε και την πιο γλυκιά έκπληξη από την αγαπημένη του Αλέσια

Ο ηθοποιός αναφέρθηκε στους άλλοτε συμπαίκτες του και τόνισε για τη συμπεριφορά του όσο καιρό ήταν στον Άγιο Δομίνικο: "Μπροστά στις κάμερες ήμασταν όλοι διαφορετικοί".

Ο Αλέξης Παππάς εκεί που δεν το περίμενε δέχτηκε την έκπληξη από την αγαπημένη του Αλέσια η οποία εμφανίστηκε στην εκπομπή σε ζωντανή σύνδεση θέλοντας να κάνει τον αγαπημένο της να χαρεί.

Και στη συνέχεια αναφέρθηκε στο βίντεο με το μονόπετρο που ανέβασε και που δεν ήταν εύκολο να καταλάβει με σαφήνεια κανείς αν επρόκειτο για μονόπετρο που της είχε χαρίσει ο Αλέξης ή για κάτι άλλο. Και πράγματι ήταν κάτι... άλλο αφού είπε χαρακτηριστικά:

«Δεν μου έδωσε ο Αλέξης το δαχτυλίδι. Ήταν της φίλης μου και ήθελα να τον πειράξω. Είμαστε καλά τώρα. Μας αρέσει ο χρόνος που περνάμε μαζί. Μοιραζόμαστε τον χρόνο μας, τώρα γνωριζόμαστε και ερχόμαστε κοντά. Θέλω να κάνω έκπληξη στον Αλέξη και να έρθω να τον επισκεφτώ ξαφνικά».

Δείτε το βίντεο με όσα είπαν τόσο ο Αλέξης Παππάς όσο και η αγαπημένη του στην εκπομπή Έλα Χαμογέλα:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved