Media

Survivor: Τι πραγματικά συμβαίνει με Νικόλ-Γαλακτερό; Οι αποκαλύψεις τους και το ταξίδι στη Μύκονο!

Gossip-tv Team

Την ίδια ώρα που προβαλλόταν η κοινή συνέντευξή τους στο DOT, ο Παύλος Γαλακτερός και η Νικόλ Μαυρίδη που ήρθαν κοντά μέσα από το Survivor απολάμβαναν τις πρώτες κοινές διακοπές τους στη Μύκονο!

Οι δύο πρώην παίκτες του ριάλιτι επιβίωσης παραδέχτηκαν ότι κατά τη διάρκεια της παραμονής τους στον Άγιο Δομίνικο ήρθαν πολύ κοντά.

Όπως είπε η Νικόλ:

«Ξέρουμε πράγματα ο ένας για τον άλλον που δεν τα ξέρουν οι φίλοι μας. Το δέσιμο που έχουμε είναι τεράστιο, δεν περίμενα να έχω τόσο δυνατή φιλία μέσα στο παιχνίδι και αυτό είναι το δώρο που πήρα από το Survivor».

Η ίδια επεσήμανε ότι είναι μόνη στην προσωπική της ζωή. Εμείς να προσθέσουμε, ότι ο Παύλος Γαλακτερός επίσης είναι πλέον μόνος στην προσωπική του ζωή αφού χώρισε με το που γύρισε από τον Άγιο Δομίνικο.

Ο Παύλος Γαλακτερός, αναφερόμενος στη σχέση τους, τόνισε: «Κολλήσαμε από την πρώτη μέρα γιατί νιώθαμε τα ίδια πράγματα. Εκεί όταν πας παθαίνεις σοκ. Το πρώτο βράδυ στην καλύβα, όλοι είχαν κάτσει και τραγουδούσαν κι εγώ ήμουν ξαπλωμένος και έκλαιγα από το σοκ».

Δείτε το βίντεο με όσα αποκάλυψαν:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved