Media

Έλα στη θέση μου: Φινάλε για τη σειρά - Οι δηλώσεις των πρωταγωνιστών

Gossip-tv Team

Αυλαία ρίχνει η σειρά του Alpha, Έλα στη θέση μου, και η κάμερα της εκπομπής Happy Day βρέθηκε στα παρασκήνια!

O Γιάννης Τσιμιτσέλης είπε: «Το κακό σε αυτές τις περιπτώσεις είναι ότι δεν μπορείς άμεσα να καταλάβεις τι συμβαίνει. Σε 15 μέρες θα μου λείψει πολύ η σειρά»,

Όσον αφορά την Κατερίνα Γερονικολού, τόνισε: «Προς το παρόν δεν θα παντρευτώ. Αυτά προκύπτουν. Δεν τα σχεδιάζεις… Όταν η Κατερίνα ασχολείται με τη μαγειρική, είναι πολύ καλή».

Ο Μιχάλης Μαρίνος ανέφερε: «Είναι πάρα πολύ όμορφη αυτή η συνθήκη που ζήσαμε εδώ και πέντε χρόνια. Εγώ ήμουν στα 4 χρόνια, έφυγα και γύρισα τώρα προς το τέλος…»

Η δε Ηρώ Λούπη δήλωσε: «Δεν θέλουμε με τον Σωτήρη Καλυβάτση να επισημοποιήσουμε κάτι. Είμαστε επίσημα με τα συναισθήματά μας».

Η Ευαγγελία Συριοπούλου τόνισε: «Μετά από 11 χρόνια σχέσης, είμαστε σαν παντρεμένοι. Δεν μας λείπει ο γάμος. Από τη στιγμή που υπάρχει αγάπη και υπάρχουν και τα βασικά όπως: θαυμασμός, εμπιστοσύνη, είμαστε μαζί και σεβόμαστε ο ένας τον άλλον, όλα τα άλλα είναι σε δεύτερη μοίρα»!

Και ο Μαρίνος Κόνσολος τόνισε για την Αθηνά Οικονομάκου: «Η Αθηνά Οικονομάκου ήταν μια απώλεια της σειράς, αλλά ήταν ωραίος ο λόγος που έφυγε»

Δείτε όλα όσα είπαν οι πρωταγωνιστές λίγο πριν το τέλος της σειράς, Έλα στη θέση μου!

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved