Media

Survivor: Χαμός στο αεροδρόμιο από τους φαν του Τριαντάφυλλου για την άφιξή του!

Survivor: Δεκάδες θαυμαστές του Τριαντάφυλλου είχαν συγκεντρωθεί από νωρίς σήμερα το μεσημέρι έξω από την αίθουσα αφίξεων για να τον υποδεχτούν εγκάρδια, να του μιλήσουν και να τον συγχαρούν για την πορεία του στο ριάλιτι επιβίωσης. Το gossip-tv ήταν εκεί και τα κατέγραψε όλα!

Μην ξεχνάμε ότι ο γνωστός τραγουδιστής κατάφερε κατά τη διάρκεια της παραμονής του στον Άγιο Δομίνικο να διώξει από το παιχνίδι δέκα συμπαίκτες του και μόλις στην 11η υποψηφιότητά του για αποχώρηση τελικά πήρε τον δρόμο της επιστροφής για την Ελλάδα.

Δύο θαυμαστές του, η Έλενα και ο Γιάννης που ταξίδεψαν από το Κιάτο για να βρεθούν στην Αθήνα και στο αεροδρόμιο Ελευθέριος Βενιζέλος για να προϋπαντήσουν τον Τριαντάφυλλο, δήλωσαν στο gossip-tv ότι δεν περίμεναν πως θα επέστρεφε πίσω πριν τον τελικό, δηλώνοντας συγχρόνως και πολύ ενοχλημένοι με τα κακόβουλα σχόλια που γράφονταν στα social media όσο καιρό εκείνος βρισκόταν στο παιχνίδι.

Ένας άλλος φαν του, ο Πέτρος μίλησε με τα καλύτερα λόγια για τον τραγουδιστή που ήθελε πολύ να τον γνωρίσει από κοντά ενώ δήλωσε αποφασισμένος να πάει στη Ρόδο για να τον γνωρίσει καλύτερα.

Όλοι τους δήλωσαν πως ο Ντάφυ είναι ο νικητής της καρδιάς τους.

Δείτε το βίντεο με τους φαν του Τριαντάφυλλου:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved