Media

Survivor: Η Μαριαλένα κέρδισε την ασυλία και έτρεξε κατευθείαν στην αγκαλιά του Σάκη!

Gossip-tv Team

Survivor: Η Μαριαλένα Ρουμελιώτη κέρδισε την ατομική ασυλία και είναι αυτή που θα υποδείξει και θα ρίξει τον δεύτερο παίκτη στον... τάκο!

Οι κανόνες για το Συμβούλιο ψηφοφορίας ανάμεσα στους 8 εναπομείναντες παίκτες του Survivor, άλλαξαν.

«Πλέον είστε 8 άτομα και σε πολύ λίγο θα είστε 7. Θα μπούμε στην τελική ευθεία και αυτό σημαίνει πως το παιχνίδι αλλάζει. Έχω λοιπόν να σας ανακοινώσω ότι θα αγωνίζεστε ατομικά αλλά πλέον θα έχουμε και μονομαχίες στις ασυλίες ανάμεσα σε αγόρια και κορίτσια. Δηλαδή θα δούμε αγώνες ανάμεσα σε Σάκη και Μαριαλένα, Κόρο και Ελένη, Καρολίνα και Ηλία, Ντάφυ και Ελένη που έχετε και ένα προηγούμενο. Φυσικά αν παραμείνετε όλοι εσείς που ανέφερα. Θα έχουμε τρεις αγώνες ασυλίας και τρία αντίστοιχα συμβούλια. Δεν θα ψηφίζετε όλοι αλλά δικαίωμα ψήφου θα έχει μόνο ο νικητής του αγώνα ασυλίας. Στο τέλος της εβδομάδας θα έχουμε τρεις υποψήφιους προς αποχώρηση», είπε στο χθεσινό επεισόδιο ο Γιώργος Λιανός.

Να σας θυμίσουμε πως την πρώτη ατομική ασυλία κέρδισε χθες (6/6) ο Σάκης και υπέδειξε υποψήφια την Καρολίνα.

Στο σημερινό αγώνισμα για το έπαθλο της ασυλίας οι παίκτες έδωσαν το 100% του εαυτού τους αλλά εκείνη που κατάφερε την καλύτερη βαθμολογία στην απόδοσή της ήταν η Μαριαλένα Ρουμελιώτη.

H Μαριαλένα μετά τη νίκη της έτρεξε στην αγκαλιά του Σάκη Κατσούλη και πανηγύριζαν για το έπαθλο!

Σε λίγο η Μαριαλένα Ρουμελιώτη θα κληθεί να ρίξει στον... τάκο έναν συμπαίκτη της. Όλοι ξέρουμε από τώρα πως σίγουρα ένας από αυτούς δεν θα είναι ο Σάκης Κατσούλης.

Δείτε το παρακάτω βίντεο με την νίκη της Μαριαλένας Ρουμελιώτη.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved