Media

Γιώργος Τσαλίκης: Η αποστομωτική απάντηση μετά τον σάλο για την παρουσίαση του Big Brother

Gossip-tv Team

Γιώργος Τσαλίκης: "Δεν τρελάθηκα και άρχισα να ανακοινώνω συνεργασίες με εκπομπές"

Σαν βόμβα έσκασε στα media η είδηση πως ο Γιώργος Τσαλίκης αναλαμβάνει την παρουσίαση του Big Brother στον ΣΚΑΙ. Ο γνωστός τραγουδιστής επιστρέφοντας από το ταξίδι του στην Αυστραλία μίλησε ανοιχτά για τα επαγγελματικά του σχέδια, κάτι που ίσως ενόχλησε ανθρώπους του ΣΚΑΙ.

Στα social media, αλλά και στις τηλεοπτικές εκπομπές, ειπώθηκαν διαφορετικές απόψεις για την στάση του τραγουδιστή, μιας και σε μια τόσο μεγάλη συνεργασία θα περιμέναμε να ακούσουμε ανακοινώσεις από το Γραφείο Τύπου του σταθμού.

Ο Γιώργος Τσαλίκης έδωσε απαντήσεις μιλώντας στο Πρωινό του ANT1...

"Με τον ΣΚΑΙ έχω ένα συμβόλαιο το οποίο και έχει υπογραφεί πριν φύγω για την Αυστραλία. Το συμβόλαιο είναι σε ισχύει από τις 15 Απριλίου συγκεκριμένα και αφορά την παρουσίαση του Big Brother, όπου και είπα πως θα είμαι ο κεντρικός παρουσιαστής. Τα καθήκοντά μου ως παρουσιαστής ξεκινάνε από τις 20 Αυγούστου αφού μας είχαν πει ότι μεταξύ 20 Αυγούστου και 20 Σεπτέμβρη θα βγει στον αέρα και το πρώτο επεισόδιο", είπε αρχικά.

Και στη συνέχεια απάντησε για τα αρνητικά σχόλια που δέχτηκε...

"Δεν τρελάθηκα και άρχισα να ανακοινώνω συνεργασίες με εκπομπές γιατί σήμερα είδα και άκουσα διάφορα. Δεν ξέρω αν δυσαρεστήθηκε ο ΣΚΑΙ. Φαντάζομαι ότι μετά από 22 χρόνια έχω τη συναίσθηση να ανακοινώσω κάτι τέτοιο. Δεν το έκανα τυχαία".

Δείτε το παραπάνω βίντεο

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved