Media

Καλό Μεσημεράκι: Χείμαρρος ο Θανάσης Ευθυμιάδης - «Ήταν μια μεγάλη αλλαγή στη ζωή μου»

Gossip-tv Team

Καλό Μεσημεράκι: Με αφορμή το νέο του βιβλίο, ο γνωστός ηθοποιός μίλησε στην καθημερινή εκπομπή  του ΣΚΑΙ και είχε σίγουρα πολλά να πει...

Στο Καλό Μεσημεράκι απολαύσαμε τον Θανάση Ευθυμιάδη σε μια διαφορετική συνέντευξη. Ο γνωστός ηθοποιός παρουσίασε και τηλεοπτικά το νέο του βιβλίο, ενώ στη συνέχεια πέρασε σε λεπτομέρειες για την τωρινή του ζωή αλλά και τον τρόπο με τον οποίο πλέον βλέπει τα πράγματα και τις καταστάσεις γύρω του..

«Πολλοίς κόσμος πιστεύει ότι στην κορυφή, στην επιτυχία, είναι και η ευτυχία. Θέλω να τους τα λέμε αυτά, παιδιά, δεν είναι εκεί η ευτυχία σίγουρα. Μπορεί να βρεις και μοναξιά στην κορυφή», είπε αρχικά ενώ ακολούθησε η παρέμβαση του Νίκου Μουτσινά.

Στη συνέχεια ο Θανάσης Ευθυμιάδης συμπλήρωσε: «Τα λες υπέροχα και δεν είναι τυχαίο που είσαι καλλιτέχνης γιατί νομίζω ότι αυτό είναι μια ανάγκη του καλλιτέχνη και πρέπει να ξεκινήσει από εμάς τους καλλιτέχνες και να το πούμε μετά και στους υπόλοιπους ανθρώπους. Παιδιά, εμπιστευτείτε αυτή την ανάγκη σας, να αισθανθείτε δημιουργικοί και χρήσιμοι για κάτι».

Ιδιαίτερη στιγμή της συνέντευξης, οι δηλώσεις του για το γυναικείο φύλο και η μεγάλη αλλαγή με την οποία αντιμετωπίζει ο ίδιος τις γυναίκες: «Ήταν μια μεγάλη αλλαγή στη ζωή μου».

Δείτε το παραπάνω βίντεο από το Καλό Μεσημεράκι

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved