Media

MasterChef τελικός: Νίκος Θωμάς: «Η Μαργαρίτα είναι σοκαρισμένη. Θέλαμε να είναι η νικήτρια»

MasterChef τελικός: Μόλις λίγη ώρα μετά το τέλος της βραδιάς και ενώ είχε αναδειχθεί μεγάλη νικήτρια του φετινού ριάλιτι μαγειρικής η Μαργαρίτα Νικολαΐδη, ο Νίκος Θωμάς, o f&b του MasterChef μίλησε για το πώς έζησε εκείνος αυτές τις δυνατές συγκινήσεις. 

Ο γνωστός σεφ ο οποίος τα τελευταία χρόνια είναι ο πιο στενός συνεργάτης των παικτών του παιχνιδιού και τους γνωρίζει έναν προς έναν παραδέχτηκε ότι η Μαργαρίτα ακόμα είναι σοκαρισμένη με τη νίκη καθώς δεν πιστεύει ότι έχει κατακτήσει τον τίτλο αλλά και το έπαθλο των 50.000 ευρώ.

"Περιμέναμε και θέλαμε να είναι η νικήτρια η Μαργαρίτα" είπε ο Νίκος Θωμάς και συνέχισε μιλώντας για εκείνη: "Ξεχώριζε από την αρχή με το ήθος και το προφίλ της".

Φυσικά δεν παρέλειψε να αναφερθεί και στον δεύτερο καλύτερο σεφ της φετινής σεζόν του διαγωνισμού, τον Διονύση Σαρακίνη για τον οποίο είπε: "Ο Διονύσης μαγείρεψε και αυτός καλά αλλά κρίθηκε στις λεπτομέρειες".

Σε ό,τι αφορά τη συνέχεια του MasterChef του οποίου τρέιλερ για συμμετοχές στον έκτο κύκλο ήδη προβάλλεται, ο Νίκος Θωμάς σχολίασε: "Το MasterChef 6 συνεχίζει γιατί συνταγή που πετυχαίνει δεν αλλάζει".

Τέλος, σε ό,τι έχει να κάνει με την εκπομπή μαγειρικής "Cook Beef" που παρακολουθούμε τα σαββατοκύριακα από το Star στην οποία συμμετέχει ο Νίκος Θωμάς, ο ίδιος είπε πως δεν γνωρίζει αν η εκπομπή θα συνεχίσει του χρόνου, όμως τα γυρίσματα έχουν ολοκληρωθεί.

Δείτε το παραπάνω βίντεο με όσα είπε ο Νίκος Θωμάς για τη μεγάλη νικήτρια:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved