Media

Καλό Μεσημεράκι: Η εξομολόγηση της Λένη - Το πρόβλημα υγείας που την οδήγησε στο MasterChef

Gossip-tv Team

Καλό Μεσημεράκι: Στην εκπομπή του Νίκου Μουτσινά φιλοξενήθηκε η Κατερίνα Λένη το μεσημέρι της Πέμπτης (10-06).

Η πρώην παίκτρια του MasterChef και συνεργάτιδα της Κατερίνας Καινούργιου αποκάλυψε τον λόγο που μπήκε στο διαγωνισμό μαγειρικής, αναφέρθηκε στην συνεργασία της με την παρουσιάστρια ενώ σχολίασε και τη νίκη της Μαργαρίτας Νικολαΐδη.

«Aπό μικρή μαγείρευα στο σπίτι αλλά ποτέ επαγγελματικά. Για μένα η μαγειρική θέλει αγάπη, αν όχι δεν θα το κάνεις ποτέ καλά… Μπήκα στο MasterChef για ένα προσωπικό στοίχημα δικό μου. Αρρώστησα μισό χρόνο πριν, έπαθα κατάθλιψη και υπερκόπωση. Και επειδή την άκουσα πάρα πολύ στερεοφωνικά, γιατί ήμουν πάντα της άποψης ότι δεν συμβαίνουν αυτά, σε μένα ποτέ. Όταν μου συνέβη χρειαζόμουν ένα καινούριο κίνητρο και δεν μου το έδινε η δουλειά μου αυτό. Ενώ την αγαπώ, την έκανα 23 χρόνια αυτή τη δουλειά δεν μου δίνει πλέον νέο κίνητρο. Κι έτσι αποφάσισα να στείλω την αίτηση, μου είπαν οι φίλοι μου να το κάνω και δεν έχασα τίποτα. Μηδένισα και είπα πάμε να ρισκάρουμε», αποκάλυψε η Κατερίνα Λένη μεταξύ άλλων.

«Χάρηκα πολύ που βγήκε η Μαργαρίτα. Είπα ότι αν δεν έβγαινε θα τους έκαιγα όλους», είπε ενώ αναφέρθηκε στη συνεργασία της με την Κατερίνα Καινούργιου στην εκπομπή Ευτυχείτε.

«Η Κατερίνα ξέρει πολύ καλά βασικά πράγματα μαγειρικής, έχουμε περάσει σε άλλο επίπεδο. Συζητάμε αν θα είμαστε μαζί και του χρόνου», αποκάλυψε.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved