Media

Σιωπηλός δρόμος spoiler: «Τα τελευταία επεισόδια είναι γεμάτα δράση» (Video)

Gossip-tv Team

Καλεσμένη στην εκπομπή «Πάμε Δανάη» βρέθηκε το μεσημέρι της Παρασκευής (11/6) η ηθοποιός Σμαράγδα Αδαμοπούλου, η τηλεοπτική αστυνόμος «Μάγια Σταύρου» της σειράς «Σιωπηλός Δρόμος».

Η Σμαράγδα Αδαμοπούλου μιλώντας για την επιτυχημένη σειρά του Mega μεταξύ άλλων αποκάλυψε ότι μόλις χθες ολοκληρώθηκαν τα γυρίσματα της σειράς, σε κλίμα συγκίνησης καθώς τελείωσε ένα πολύ όμορφο για την ίδια ταξίδι, καθώς πρόκειται για τον πρώτο της τηλεοπτικό ρόλο.

«Στο πρώτο επεισόδιο ήμουν σπίτι και ήμουν αρκετά αγχωμένη για το αποτέλεσμα κάθε φορά όμως που παίζει ένα επεισόδιο είναι σαν μία γιορτή» δήλωσε η νέα ταλαντούχα ηθοποιός ενώ σε άλλο σημείο της συνέντευξή της σημείωσε:

«Ήταν το όνειρό μου. Δεν είχα εμπειρία με την τηλεόραση. Ο Δημήτρης Λάλος με βοήθησε πολύ στα γυρίσματα που είχα το άγχος της πρώτης μου τηλεοπτικής δουλειάς. Και ο Βαρδής Μαρινάκης με ηρεμούσε πολύ και με έκανε να αισθανθώ ασφαλής» είπε η ίδια ενώ μιλώντας για το πολυαναμενόμενο φινάλε της σειράς αποκάλυψε πως «τα επόμενα επεισόδια θα έχουν πολλή δράση».

Η ίδια μίλησε επίσης για το πώς αποφάσισε να ασχοληθεί με την υποκριτική, έχοντας ξεκινήσει με σπουδές Δημόσιας Διοίκησης αλλά και δημοσιογραφίας στο Πάντειο Πανεπιστήμιο, όταν τελικά αποφάσισε να μπει σε μια δραματική σχολή.

«Όταν ξεκίνησα στη δραματική σχολή κατάλαβα ότι ανήκω, εκεί ηρέμησα» παραδέχτηκε η ίδια.

Η Σμαράγδα Αδαμοπούλου μίλησε ακόμα και για τη θεατρική συνεργασία της που βρίσκεται στα σκαριά με τον Κωνσταντίνο Τζούμα, για τα χόμπι και για τα όνειρά της στο χώρο της υποκριτικής, ενώ παραδέχτηκε πως ο πιο αυστηρός κριτής του εαυτού της, είναι η ίδια.

Αναφερόμενη τέλος στο ελληνικό #MeToo η Σμαράγδα Αδαμοπούλου υπογράμμισε πως «ήταν πολύ γενναιόδωρο όλο αυτό που έγινε. Μόνο ένα τεράστιο ευχαριστώ μπορώ να πω στους συναδέλφους μου, γιατί θέλει πολύ θάρρος για να μιλήσει κανείς».

Δείτε το βίντεο παραπάνω...

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved