Media

Euro 2020: Ο Andrea Bocelli και ο Bono από τους U2 ξεσήκωσαν τα πλήθη στην τελετή έναρξης!

Gossip-tv Team

Euro 2020: Φαντασμαγορικά ξεκίνησε ο μεγαλύτερος διαγωνισμός ποδοσφαίρου της Ευρώπης! Ο Andrea Bocelli και ο Bono από τους U2 "έκλεψαν" την παράσταση!

Για πρώτη φορά στην ιστορία της ελληνικής τηλεόρασης, το ευρωπαϊκό πρωτάθλημα ποδοσφαίρου θα μεταδοθεί από ένα ιδιωτικό κανάλι, τον ΑΝΤ1.

Ο ΑΝΤ1 εξασφάλισε τα δικαιώματα των αγώνων του επετειακού ΕURO 2020, που αναβλήθηκε πέρυσι λόγω Covid-19, και το οποίο θα πραγματοποιηθεί φέτος από τις 11 Ιουνίου έως και τις 11 Ιουλίου.

Η τελετή έναρξης ήταν φαντασμαγορική με πυροτεχνήματα, φιλαρμονική, φουσκωτές και μπάλες ποδοσφαίρου. Ο πρώτος αγώνας είναι ανάμεσα στην Τουρκία και την Ιταλία. Η παρουσία των ολίγων φιλάθλων στις κερκίδες ήταν εμφανής.

Ο Ιταλός τενόρος Andrea Bocelli μας... ανατρίχιασε με την φωνή του και προκάλεσε βαθιά συγκίνηση στους τηλεθεατές και στους φιλάθλους που έδωσαν το παρών. Ο διάσημος DJ Martin Garrix, μαζί με τον Bono από τους U2 ξεσήκωσαν τα πλήθη, μέσα από μία συναυλία και έδωσαν το δικό τους τόνο στην μεγάλη έναρξη του Euro 2020.

Δείτε το σχετικό απόσπασμα στο παραπάνω βίντεο.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved