Media

Ο Καλλίρης την «τρόλαρε» και η Ναταλία πετάχτηκε από την καρέκλα της: «Δεν ντρέπεσαι;»

Gossip-tv Team

Ο Θάνος Καλλίρης βρέθηκε στην εκπομπή Καλύτερα δεν γίνεται και έγινε αυτό που περιμέναμε όλοι! Τρόλαρε τη Ναταλία Γερμανού. Πώς αντέδρασε;

Παρ' όλο που η παρουσία του τραγουδιστή στο Καλύτερα δε γίνεται ήταν πολύ ευχάριστη και ο ίδιος τοποθετήθηκε σε πολλά θέματα επικαιρότητας, στο τέλος και ενώ επρόκειτο να αποχαιρετήσει την τηλεοπτική παρέα και φυσικά την πρώην αγαπημένη του, την παρουσιάστρια έγινε το... κακό!

Η Ναταλία Γερμανού ζήτησε από τους συνεργάτες της να της δώσουν μία κούπα καφέ με το όνομά του για να του το κάνει δώρο, όπως συνηθίζει με όλους τους καλεσμένους της εκπομπής. Αυτή η κούπα είχε το όνομα Θάνος γραμμένο πάνω του. Το κοίταξε ο Θάνος Καλλίρης και σχολίασε με πολύ χιούμορ: "Γράφει Θάνος Τζάνης". Αναφερόταν φυσικά στον γνωστό τραγουδιστή Θάνο Τζάνη που στο παρελθόν είχε ακουστεί πως είχε σχέση με τη Ναταλία Γερμανού. Το "αστείο" του Θάνου Καλλίρη έκανε άπαντες στο πλατό να σκάσουν στα γέλια όπως και τη Ναταλία η οποία όμως πετάχτηκε από την καρέκλα της και φώναζε στον Θάνο Καλλίρη: "Δεν ντρέπεσαι;".

Στη συνέχεια και ενώ η παρέα θα πήγαινε για διαφημίσεις, στο πλατό επικράτησε μία... σιωπή και μία αδιόρατη αμηχανία που φυσικά... καταγράφηκε από τις κάμερες.

Λίγο πριν ο Θάνος Καλλίρης της είχε κάνει ένα εξίσου ενδιαφέρον δώρο, ένα δίπλωμα των... ΙΕΚ Καλλίρης από τα οποία η Ναταλία Γερμανού έχει αποφοιτήσει με διαγωγή... κοσμιοτάτη όπως έγραφε το απολυτήριό της.

Δείτε το επίμαχο βίντεο παραπάνω:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved