Media

Το πρωινό: Ξέσπασε σε κλάματα η Νάνσυ Παραδεισανού - Σε αμηχανία Σκορδά - Λιάγκας

Gossip-tv Team

Η συνεργάτιδα της Φαίης Σκορδά και του Γιώργου Λιάγκα ξέσπασε σε κλάματα στον αέρα του Πρωινού! Τι συνέβη και η δημοσιογράφος, Νάνσυ Παραδεισανού λύγισε;

Όπως είναι γνωστό το “1ο Πανελλήνιο Συνέδριο Γονιμότητας και Αναπαραγωγικής Αυτονομίας: Όρια και Επιλογές“ έχει προκαλέσει αντιδράσεις εξαιτίας του διαφημιστικού σποτ που κυκλοφόρησε το Σαββατοκύριακο.

Έτσι λοιπόν το Πρωινό φιλοξένησε την δημοσιογράφο Νεφέλη Χατζηιωαννίδου και την Ιωάννα Δανδέλια, των Υπέροχων Γυναικών για να συζητήσουν για το επίμαχο θέμα.

Και κάποια στιγμή η Νάνσυ Παραδεισανού πλάνταξε στο κλάμα φέρνοντας τη Φαίη Σκορδά, τον Γιώργο Λιάγκα αλλά και όλους τους συνεργάτες της σε αμηχανία.

Η Νάνσυ είπε χαρακτηριστικά «Όταν το είδα στο σπίτι μου έκλαιγα όλο το απόγευμα και σκεφτόμουν που είμαι 36 χρονών και το μόνο που με νοιάζει από εδώ και πέρα είναι να κάνω παιδί. Σκεφτόμουν τι κάνω;».

Η Φαίη Σκορδά έβλεπε την δημοσιογράφο και δεν μπορούσε να μιλήσει, ενώ ο Γιώργος Λιάγκας πήρε τον λόγο και ζήτησε από τη Νάνσυ να μιλήσει και θα πει μετά και εκείνος τη γνώμη του!

Δείτε το παραπάνω βίντεο!

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved