Media

Euro 2020: Γενέθλια στο πλατό για τον παρουσιαστή της αθλητικής εκπομπής του ANT1

Gossip-tv Team

Euro 2020: Διαφορετική μέρα για τον Ηλία Βλάχο ο οποίος γιόρτασε τα φετινά του γενέθλια στον αέρα της ζωντανής εκπομπής του ANT1

Το Euro επιτέλους ξεκίνησε και για πρώτη φορά την τηλεοπτική κάλυψη για τη χώρα μας έχει αναλάβει ο ιδιωτικός σταθμός, ANT1. Εδώ και καιρό μάλιστα το αθλητικό team του σταθμού προετοίμαζε λεπτομερώς τις νέες εκπομπές μαζί με όλα τα ρεπορτάζ γύρω από το Euro 2020.

Kάθε μεσημέρι στις 15:00, το “Euroday” με τους Δημοσθένη Γεωργακόπουλο και Ηλία Βλάχο ανοίγει το ποδοσφαιρικό δεκάωρο πρόγραμμα του σταθμού για το μεγαλύτερο αθλητικό event του καλοκαιριού.

Η εκπομπή μας βάζει στο κλίμα των αγώνων της ημέρας με όλα τα τελευταία νέα των ομάδων, τα παραλειπόμενα από την επετειακή διοργάνωση, αλλά και μέσα από πλούσια αφιερώματα. Το μενού, λίγο πριν από τη σέντρα των αγώνων, θα περιλαμβάνει εκλεκτούς καλεσμένους, ζωντανές συνδέσεις σε κάθε γωνιά της Ευρώπης, social media με τη συμμετοχή του κοινού και πολλές εκπλήξεις.

Στο Euroday της Τρίτης η έκπληξη ήρθε για τον Ηλία Βλάχο οποίος είχε την τιμητική του, μιας και γιόρταζε τα γενέθλιά του. Οι συνεργάτες του είχαν ετοιμάζει την τούρτα την οποία και εμφανίστηκε μπροστά του κατά τη διάρκεια της εκπομπής.

Δείτε το παραπάνω βίντεο.

© 2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved