Media

Super Makeover: Καλωσόρισαν τον καινούργιο τους εαυτό και λάτρεψαν τη νέα τους εμφάνιση!

Gossip-tv Team

Παρέσυραν τη Δούκισσα και τους experts με τον χορό και τις εντυπωσιακές μεταμορφώσεις τους στο Super Makeover της Τρίτης.

Η Κωνσταντίνα στον ελεύθερο χρόνο της ασχολείται με τη yoga. Οφείλει τη συμμετοχή της στο Super Makeover στον σύντροφό της, ο οποίος ήθελε να ικανοποιήσει την επιθυμία της για ανανέωση. Οι experts επιλέγουν προσεγμένους χρωματικούς τόνους στο styling, στα μαλλιά και στο μακιγιάζ για να αναδείξουν την ομορφιά και την έμφυτη κομψότητά της. Η νέα της εικόνα ανεβάζει την αυτοπεποίθησή της, ανάβει τη φλόγα μέσα της και πλέον είναι έτοιμη να υιοθετήσει τις τάσεις του καλοκαιριού για κομψές και δυναμικές εμφανίσεις.

Η εξωτική εμφάνιση της Κατερίνας οφείλεται στη βραζιλιάνικη καταγωγή της. Αγαπάει ιδιαίτερα το belly dance, ζει για να χορεύει και έχει αποκτήσει πανευρωπαϊκές διακρίσεις. Στο Super Makoever έρχεται για να βρει το στιλ που θα αναδείξει το καλλίγραμμο σώμα της και θα τη βοηθήσει μελλοντικά στο επάγγελμά της. Οι experts τη μεταμορφώνουν σε μια εντυπωσιακή σταρ του Bollywood και εκείνη, με τη σειρά της, τους ξεσηκώνει με τις χορευτικές της ικανότητες.

Δείτε το σχετικό απόσπασμα παραπάνω...

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved