Media

Survivor: Ο Σάκης πήρε και την τρίτη ατομική ασυλία και πανηγύρισε ξέφρενα με τη Μαριαλένα

Gossip-tv Team

Survivor: Για μια ακόμη φορά τα spoilers έπεσαν μέσα. Ο Σάκης Κατσούλης αυτή την εβδομάδα έκανε τρία στα τρία αφού απόψε (16-06) κέρδισε για τρίτη σερί φορά την ατομική ασυλία.

Δύσκολο όμως καθώς στον τελευταίο γύρο βρέθηκε αντιμέτωπος με τη Μαριαλένα. Το ζευγάρι παικτών βρέθηκε αντιμέτωπο σε μια δυνατή μονομαχία για την ασυλία, την οποία κέρδισε ο Σάκης.

Το σίγουρο είναι πως μετά από αυτό η Μαριαλένα δεν θα είναι υποψήφια προς αποχώρηση καθώς ο Σάκης δεν πρόκειται να την ψηφίσει, όπως και έχει δηλώσει μπροστά σε όλους. Άρα λοιπόν κερδισμένοι και οι δυο.

Αν τώρα τα spoilers πέσουν μέσα και στο ποιον θα υποδείξει για να συμπληρώσει την τριάδα υποψήφιων προς αποχώρηση, τότε θα δούμε τον Γιώργο Κόρομι να διεκδικεί μαζί με Ελένη Χαμπέρη και Γιώργο Ασημακόπουλο την παραμονή του στο ριάλιτι.

Μαριαλένα και Σάκης και στο αγώνισμα της Κυριακή (20-06) οπού θα αγωνιστούν σε μεικτές ομάδες με τους παίκτες του Ρουμάνικου Survivor θα είναι και πάλι αντιμέτωποι καθώς ο Γιώργος Λιανός είχε ανακοινώσει πως οι δύο φιναλίστ που θα φτάσουν στην τελική αναμέτρηση του αποψινού αγωνίσματος θα είναι και οι αρχηγοί στις δυο μεικτές ομάδες.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved