Media

Γλυκά Νερά: Η αποκάλυψη για τη μαμά του δολοφόνου: «Θα σας πω μια σοκαριστική λεπτομέρεια»

Live News: Μια σοκαριστική αποκάλυψη έκανε σήμερα (21/6) ο Νίκος Ευαγγελάτος μέσα από την εκπομπή του στο MEGA σχετικά με την υπόθεση στα Γλυκά Νερά.

Ο δημοσιογράφος και παρουσιαστής αναφέρθηκε στη μητέρα του πιλότου που δολοφόνησε την 20χρονη Καρολάιν και έδωσε στο φως της δημοσιότητας μια ανατριχιαστική λεπτομέρεια-πληροφορία που του ήρθε.

«Λέμε όλα αυτά όχι γιατί υπάρχει διάθεση τιμωρίας ή εξόντωσης αλλά περισσότερο για να καταλάβουμε τι έγινε. Η ιστορία ξεκινάει πολύ πιο πίσω από τότε που ο 28χρονος Μπάμπης ερωτεύεται τη 15χρονη. Εάν αυτή την υπόθεση τη βλέπαμε διαφορετικά θα τη μιλάγαμε για τα όρια της παιδεραστίας. Το ερώτημα είναι γιατί. Γιατί ο Μπάμπης παντρεύεται την 18χρονη Καρολάιν και προσπαθεί να τη φυλακίσει.

Θα σας πω μια λεπτομέρεια που έμαθα, σοκαριστική. Μετά τη δολοφονία βγαίνει έξω από το σπίτι ο πατέρας και η μητέρα του Μπάμπη. Θυμάστε το πλάνο που η μητέρα του κρατάει το μωρό του. Θέλω να σας πω ότι έμαθα ότι εκείνο το πρωινό, το μοιραίο, ήταν η πρώτη φορά που η γυναίκα αυτή, η γιαγιά του μωρού το πήρε αγκαλιά. Μέχρι τότε δεν το είχε πάρει ποτέ αγκαλιά.

Ο Μπάμπης είχε περιορίσει ασφυκτικά τη γυναίκα του. Κι όταν ένιωσε ότι αυτό το πλάσμα έψαχνε να αυτονομηθεί, αποφάσισε να τη σκοτώσει. Κι αυτή είναι μια συμπεριφορά που πρέπει να τη φωτίσουμε. Ας μείνουμε στην πραγματικότητα, στο τι θα πει βία μέσα στα σπίτια, στο τι θα πει δολοφονία γυναικών, γιατί αυτό είναι το μεγάλο πρόβλημα», είπε μεταξύ άλλων ο Νίκος Ευαγγελάτος στο Live News, το απόγευμα της Δευτέρας.

Δείτε το βίντεο παραπάνω...

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved