Media

Survivor: Μάγκυ Χαραλαμπίδου: Η απίστευτη ερώτηση που έκανε στην παραγωγή για την συμμετοχή της!

Gossip-tv Team

Survivor: Παραλίγο να δούμε την γνωστή ραδιοφωνική παραγωγό Μάγκυ Χαραλαμπίδου στο ριάλιτι επιβίωσης, Μάγκυ Χαραλαμπίδου. Τι συνέβη όμως και δεν την είδαμε ποτέ;

H Μάγκυ Χαραλαμπίδου μίλησε πρόσφατα στην κάμερα του "Mykonos Live Tv" και έκανε αποκαλύψεις.

Η γνωστή ραδιοφωνική παραγωγός αποκάλυψε την απίθανη ερώτηση που έκανε στην παραγωγή όταν την έκαναν την πρόταση για να συμμετέχει στο Survivor.

Η ίδια είπε χαρακτηριστικά: "Ήταν να πάω στο πρώτο Survivor, το 2017. Έχω κάποια συμβόλαια με τη φωνή μου. Και στα συμβόλαιά μου μού απαγορεύεται, αν με χρειαστούν, να μην μπορώ να εκφωνήσω. Μου έχει τύχει να είμαι στο Μαϊάμι και να πρέπει να εκφωνήσω σποτ. Οπότε, βρίσκω στούντιο, το εκφωνώ και το στέλνω. Και ενώ από την παραγωγή του Survivor μου είχαν πει στην αρχή ότι θα μου βρουν λύση, τελικά μου είπαν ότι είναι λίγο δύσκολο και να πήγαινα και να μου βρίσκανε μετά. Αλλά αυτό δεν γινόταν".

Και συνέχισε, λέγοντας: "Πρέπει να σου πω ότι την πρώτη φορά, όταν ήταν να φύγουμε, γιατί ακόμα δεν ήξερα τι θα γινόταν, τους ρώτησα αν θα έχουμε catering στα αθλήματα. Και μου είπαν… τι; Και τους είπα καλά, θα πάρω μαζί μου τονάκια να έχω, κονσέρβες… Κατάλαβες, τι έπαθε η παραγωγή".

Δείτε το σχετικό απόσπασμα από την εκπομπή Happy Day στο παραπάνω βίντεο.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved