Media

Γλυκά Νερά: Νέα αποκάλυψη! Η απάντησή του για το λόγο που έβαλε το μωρό δίπλα στη νεκρή μητέρα του

Gossip-tv Team

Γλυκά Νερά:  Την ώρα που ο 32χρονος πιλότος προσπαθεί να βρει το βηματισμό του στις φυλακές Κορυδαλλού, οι έρευνες για το έγκλημα που ομολόγησε συνεχίζονται και η μάχη για την επιμέλεια της μικρής Λυδίας, φτάνουν στην πιο κρίσιμη καμπή τους.

Τα λόγια του καθ’ ομολογίαν συζυγοκτόνου στον ανακριτή, οι νέες τοποθετήσεις από τους δικηγόρους των δύο οικογενειών, μαζί με τις πληροφορίες που έρχονται μέσα από τις φυλακές, κρατούν το πολύκροτο θέμα στην κορυφή της επικαιρότητας.

Ο Μπάμπης Αναγνωστόπουλος παραμένει από το βράδυ της περασμένης Τρίτης, σε ένα μικρό κελί της 6ης πτέρυγας των φυλακών Κορυδαλλού, μαζί με άλλους 3 κρατούμενους. Εκείνοι τον περιγράφουν ως ψυχρό και ήρεμο. Μιλούν για έναν άνθρωπο που τους έκανε πολλές ερωτήσεις για τη ζωή τους κινδύνους κι το πρόγραμμα στις φυλακές Κορυδαλλού και προσπαθούσε να μάθει τι ισχύει με τα μεροκάματα, και την ενδεχόμενη μείωση που μπορεί να κερδίσει, στην ποινή που θα του επιβληθεί.

Οι συγκρατούμενοί του στο κελί των 12 τετραγωνικών, τον ρώτησαν από την πλευρά τους τι έγινε το βράδυ της δολοφονίας, αν φοβήθηκε ότι θα αποκαλυφθεί η στρατηγική του όταν εμφανιζόταν ως συντετριμμένος σύζυγος και πατέρας, αλλά και πως έφτασε στην ομολογία που πάγωσε τη χώρα. Ένα μέρος από αυτά, είχε εξιστορήσει από τη δική του οπτική γωνία και ενώπιον του ανακριτή.

«Τοποθέτησα το παιδί στο συγκεκριμένο σημείο όχι γιατί η κίνησή μου θα εξυπηρετούσε σε κάτι το σκηνικό ληστείας αλλά προκειμένου να διασφαλίσω ότι το παιδί θα ήταν ασφαλές μέχρι να έρθει η Αστυνομία. Το παιδί ήταν εξοικειωμένο να κοιμάται σε εκείνη τη θέση μεταξύ της μητέρας του και του λίκνου καθώς δεν υπήρχε περιθώριο να πέσει από το κρεβάτι ούτε να κινδυνεύσει. Καταλαβαίνω πόσο άσχημα δείχνει αυτό που έκανα αλλά με το θολωμένο μου μυαλό και λόγω έλλειψης κάθε άλλης επιλογής, θεώρησα πως αυτή θα ήταν η πιο ασφαλής θέση για το παιδί».

Δες το βίντεο από την εκπομπή Live News

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved