Media

Survivor: Η Ελίζαμπεθ «φωτογραφίζει» το ζευγάρι που συνευρέθηκε στο ριάλιτι και εσύ θα το χάσεις;

Gossip-tv Team

Survivor: Αυτή κι αν είναι αποκάλυψη διά στόματος Ελίζαμπεθ Ελέτσι

Η Ελίζαμπεθ Ελέτσι μίλησε στην κάμερα της εκπομπής, Ευτυχείτε και… τα είπε όλα!

Η πρώην παίκτρια του ριάλιτι επιβίωσης, «φωτογράφισε» ποιοι παίκτες συνευρέθηκαν και εσύ είσαι έτοιμος να μάθεις τις πικάντικες αποκαλύψεις;

Η Ελίζαμπεθ είπε: «Δεν ήμουν εγώ αυτή που έκανε σεξ στο Survivor. Δεν πρόλαβα να κάνω τίποτα η γυναίκα. Όταν έγινε αυτή η συνεύρεση, που έχει αναφερθεί, μετά από μέρες το συγκεκριμένο ζευγάρι είχε κάποιους περίεργους διαπληκτισμούς. Τώρα αυτοί έχουν φύγει από το παιχνίδι, είναι φίλοι κανονικά και τα λένε»!

Ενώ, όσον αφορά τη σχέση του Σάκη με την Μαριαλένα, τόνισε: «Εγώ πιστεύω ότι δεν είναι ζευγάρι. Ο Σάκης, που μπήκε μετέπειτα, το ξέραμε ότι θα μπει. Επειδή ήμασταν όλοι στην φωτογράφιση για να μπούμε στο παιχνίδι, η Μαριαλένα μου είχε πει "πω πω παίζει να μπει κι ο πρώην μου και δεν ξέρω τώρα πως θα είμαι. Έχω προχωρήσει την ζωή μου κι αν μπει ο πρώην μου, την πάτησα".

Είναι φυσιολογικό να έχουν έρθει και πιο κοντά με σκοπό και στόχο να φτάσουν και μέχρι τον τελικό. Ο Γιώργος Λιβάνης δεν νομίζω να την περιμένει. Από ότι έμαθα έχει προχωρήσει και την ζωή του».

Δείτε το βίντεο παραπάνω!

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved