Media

Ελένη Μενεγάκη: Αυτός είναι ο παρουσιαστής δελτίου Ειδήσεων που θέλει να εντάξει στην εκπομπή της!

Gossip-tv Team

Εκτός από τους παλιότερους συνεργάτες της, η Ελένη Μενεγάκη θέλει να εντάξει στο δυναμικό της νέας της εκπομπής στο Mega και νέους επαγγελματίες του χώρου. 

Μέχρι στιγμής γνωρίζαμε ότι η όμορφη παρουσιάστρια είχε προσεγγίσει παλιότερους συνεργάτες της όπως την Ελιάνα Χρυσικοπούλου και τον Θοδωρή Κουτσογιαννόπουλο. Και οι δύο, σύμφωνα με πληροφορίες θα είναι από του χρόνου στο Mega στο πλευρό της Ελένης η οποία όμως θέλει να επενδύσει και σε νέα πρόσωπα ώστε να ανήκουν στην ομάδα της από τη νέα σεζόν.

Σύμφωνα με τα όσα ακούστηκαν στην εκπομπή Έλα χαμογέλα, η Ελένη Μενεγάκη βρισκόταν σε αναζήτηση ενός δημοσιογράφου που θα μπορούσε να αναλάβει το κομμάτι της επικαιρότητας και πιο κοινωνικών θεμάτων, δηλαδή αυτό που έκανε ο Τάσος Τεργιάκης για την εκπομπή Ελένη στον Alpha.

Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν πως η παρουσιάστρια έχει ήδη προσεγγίσει δύο επαγγελματίες όπως είναι ο δημοσιογράφος Γιάννης Μούτσος ο οποίος ανήκει στο δυναμικό του Mega και παρουσιάζει μονόλεπτα δελτία ειδήσεων αλλά και η Δέσποινα Τσόκου.

Η τελευταία είχε φιλοξενηθεί στην εκπομπή της Ελένης, "Ελένη" στον Alpha ως καλεσμένη και ως δημοσιογράφος έχει πλούσιο βιογραφικό με συνεργασίες και στο εξωτερικό. Μέχρι στιγμής η Δέσποινα Τσόκου ανήκει στο δυναμικό του ενημερωτικού τομέα του ΣΚΑΪ.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved