Media

Έλα Χαμογέλα: Λύγισε η Χρηστίδου με τα λόγια του πατέρα της 14χρονης που πέθανε μετά από επέμβαση

Gossip-tv Team

Σύνδεση με την Επανομή Θεσσαλονίκης, το χωριό όπου ζούσε η 14χρονη η οποία έφυγε από τη ζωή μόλις δύο μέρες μετά από επέμβαση στο στομάχι για να αντιμετωπίσει την παχυσαρκία της είχε η εκπομπή Έλα Χαμογέλα

Ο πατέρας Βησσαρίων, πατέρας της νεαρής κοπέλας η οποία ήθελε να απαλλαγεί από το βάρος των κιλών της αλλά κυρίως από το bullying που δεχόταν λόγω της εξωτερικής της εμφάνισης, θέλησε να στείλει ένα αισιόδοξο μήνυμα.

Μόνο που στην προσπάθειά του αυτή και με τη δύναμη ψυχής που επιδεικνύει, μόλις λίγες μέρες μετά την απώλεια της κόρης του, η Σίσσυ Χρηστίδου δεν άντεξε και βούρκωσε.

Ειδικά τη στιγμή που ο πατέρας Βησσαρίων είπε πως αν μπορούσε, θα ήθελε να βοηθήσει στην ανατροφή της μικρής Λυδίας, κόρης της δολοφονημένης Κάρολαιν, της οποίας την επιμέλεια δεν έχει αποφασιστεί ακόμα ποιος θα πάρει.

Η παρουσιάστρια, με τα λόγια του συγκινήθηκε τόσο που δεν κατάφερε να κρύψει τα δάκρυά της, παρ' όλο που δεν μπορούσε να αρθρώσει λέξη από τη συγκίνηση.

Το δύσκολο έργο να ολοκληρώσει τη σύνδεση ανέλαβε ο Παύλος Σταματόπουλος, ο οποίος μπορούσε να καταλάβει την έντονη συναισθηματική φόρτιση της Σίσσυς Χρηστίδου.

Δείτε το βίντεο με όσα συνέβησαν στη συγκεκριμένη σύνδεση:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved