Media

Αντελίνα Βαρθακούρη: «Όταν πήγα στον ΣΚΑΪ, αισθανόμουν σαν δαρμένο σκυλί»

Gossip-tv Team

Καλεσμένη στην τηλεοπτική παρέα της εκπομπής Έλα Χαμογέλα βρέθηκε η Αντελίνα Βαρθακούρη και μίλησε για όλα με απόλυτη ειλικρίνεια... 

Η όμορφη παρουσιάστρια της εκπομπής Σου Κου Family δεν έκρυψε τις δυσκολίες που αντιμετώπισε όσο καιρό ανήκε στο δυναμικό του Alpha, πριν βρεθεί στον ΣΚΑΪ: «Ήθελα να μείνω στον Alpha, δεν έκατσε με έναν συγκεκριμένο άνθρωπο που ήταν στο κανάλι και έπρεπε να τελειώσει για να μην βασανίζεται κανείς.

Αυτός ο άνθρωπος απομακρύνθηκε στη συνέχεια από τον σταθμό. Είναι άλλο πράγμα η δουλειά κι άλλο να παίζουμε και να θέλουμε να δυσκολέψουμε κάποιον και να κάνουμε αυτό που λέμε ο “ψάρακας” στον στρατό. Όταν ένας άνθρωπος έχει εμμονές. Με θυμάμαι στο Πασαλιμάνι να αλλάζω 15 ρούχα με Facetime».

Η Αντελίνα Βαρθακούρη συνέχισε μιλώντας για τον τρόπο που τη δέχτηκαν οι άνθρωποι του ΣΚΑΪ: «Μετά την επιτυχία των Globetrotters, το να έχει έρθει το “Αντελίνα χτύπα το κουδούνι” και να κλαίω 5 η ώρα το πρωί με όσα διάβαζα, ήρθε ο ΣΚΑΪ και μου είπαν “μπορείς”».

Όσο για την παρουσία του Χάρη Βαρθακούρη στο «Σου Κου Family» η ίδια σχολίασε: «Δεν ήταν για τον Χάρη, δεν ένιωσε ότι τον γέμισε. Τον βλέπω μαζεμένο, μου λένε τον “έχεις ευνουχισμένο”. Δεν είναι έτσι, τον έχω προστατευμένο. Επειδή είναι παρορμητικός πάντα είμαι σε επιφυλακή».

Δείτε το σχετικό βίντεο με τις δηλώσεις της:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved