Media

Survivor: Μητέρα Ασημακόπουλου: «Κλάψαμε με τον πατέρα του, όταν είπε για τον αδερφό του»

Gossip-tv Team

Στην εκπομπή Happy Day ήταν η μητέρα και ο αδερφός του Γιώργου Ασημακόπουλου και μίλησαν για την αποχώρηση του παίκτη από το survivor!

O Γιώργος μίλησε στο survivor για τον αδερφό του που έφυγε από τη ζωή μετά από μάχη που έδωσε με τον καρκίνο και ένα μέρος των χρημάτων του θα τα δώσει σε ίδρυμα. "Πίστευα ότι θα είμαι εγώ αυτός που θα αποχωρούσε σήμερα. Νιώθω ελεύθερος και συγκινημένος παράλληλα. Πίσω από την εικόνα κρύβονται πολλά πράγματα. Θέλω από τις απολαβές που έχω πάρει από το Survivor θέλω να τις δωρίσω σε παιδιά με καρκίνο, γιατί καλό είναι να γινόμαστε καλύτεροι και να υπάρχει εξέλιξη. Έχω περάσει διάφορα οικογενειακά προβλήματα και τώρα είμαι πιο δυνατός.", είπε κατά την αποχώρησή του, ο Γιώργος Ασημακόπουλος.

Η μητέρα του, η κυρία Σάντυ είπε σήμερα στην εκπομπή, Happy Day: «Κι εγώ λύγισα, έκλαψα μαζί με τον πατέρα του πολύ. Τα παιδιά δεν πέρασαν ωραία χρόνια. Βγαίναμε και μπαίναμε στα νοσοκομεία. Πάντα είχαμε ελπίδα ότι μπορούσε να σωθεί ο μικρούλης».

Ο δε αδερφός του τόνισε: «Είναι αδελφικά βιώματα όλα αυτά. Κι εγώ έγινα πιο εσωστρεφής, ωριμάσαμε πριν την ώρα μας και γίναμε πιο σοφοί. Τελείωσε η περιπέτεια με τον αδερφό μας και όλα καλά».

Δες το σχετικό απόσπασμα!

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved