Media

Γλυκά Νερά: Τι λέει η Λένα Μαντά για την ανάρτηση της Δημουλίδου που προκάλεσε αντιδράσεις

Gossip-tv Team

Η Λένα Μαντά ήταν καλεσμένη στην εκπομπή, Love It και μίλησε μεταξύ άλλων για το έγκλημα στα  Γλυκά Νερά και αναφέρθηκε και στην ανάρτηση της Χρυσηίδας Δημουλίδου που προκάλεσε αντιδράσεις.

Η Λένα Μαντά είπε; «Εμένα η σκέψη μου είναι στους γονείς. Από τη μία πλευρά έχουν ένα γιο τον οποίο νόμιζαν ότι είχαν τακτοποιημένο, παντρεμένο με το παιδάκι τους και ξαφνικά είναι δολοφόνος. Φαντάσου το σοκ τον γονιών του γι’ αυτό που έχουν να διαχειριστούν εκείνοι. Από την άλλη πλευρά είναι η μητέρα της κοπέλας, η οποία έχασε το λουλούδι της. Όταν το σκέφτομαι, επειδή έχω παιδί, δεν μπορώ να το διαχειριστώ γι’ αυτήν την μάνα και το μωρό. Δεν με ενδιαφέρει τίποτα άλλο. Αφήνω τους ειδικούς και τους επιστήμονες να κρίνουν και την αστυνομία.»!

Και πρόσθεσε: «Ιστορικά έχει αποδοθεί στον Βολτέρο η φράση: «Διαφωνώ με όσα λες αλλά θα υπερασπίζω μέχρι θανάτου το δικαίωμά σου να το λες». Δεν θα κρίνω κανέναν, ο καθένας έχει την άποψή του. Νομίζω ότι δόθηκε προέκταση ενώ δεν έπρεπε και από την τηλεόραση. Ήδη η τηλεόραση ασχολείται με το θέμα πάρα πολύ με το έγκλημα στα Γλυκά Νερά προσπαθώντας να ερμηνεύσει έναν άντρα ο οποίος σκότωσε τη γυναίκα του. Τελεία. Τη σκότωσε. Ο καθένας βάζει την υπογραφή του σε ό,τι λέει και δέχεται την κριτική… Χάθηκε μια ψυχή άδικα. Δεν μπορώ να δικαιολογήσω τίποτα. Δεν υπάρχει δικαιολογία για μια ανθρώπινη ζωή που χάθηκε»!

Δείτε όλα όσα είπε παραπάνω!

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved