Media

The Bachelor: «Βόμβα» από τον Παναγιώτη Βασιλάκο για την πρώην του, την Νικολέτα

Gossip-tv Team

O Παναγιώτης Βασιλάκος, ο πρώτος εργένης του ριάλιτι, The Bachelor, μίλησε στην κάμερα της εκπομπής, Στη φωλιά των Κου Κου και «πέταξε και την βόμβα» του!

Αρχικά, ο Παναγιώτης Βασιλάκος είπε: «από το δικό μου μυαλό δεν πέρασε να είμαι ξανά ο Bachelor. Τώρα αν πέρασε από το μυαλό των ανθρώπων του Alpha δεν το γνωρίζω. Κάτι μπορεί να είχα ακούσει αλλά… Νομίζω ότι η Ελλάδα έχει πολύ ωραίους άντρες και πολύ καλά, ευγενικά παιδιά και νομίζω ότι πρέπει να δίνεται αυτή η ευκαιρία και σε άλλους».

Όταν ρωτήθηκε για τις σχέσεις του με τα κορίτσια του ριάλιτι, τότε τόνισε: «Μιλάω σχεδόν με όλα τα κορίτσια από το Bachelor» αποκάλυψε, επίσης, ο παρουσιαστής. «Με την Νικολέτα όχι και τόσο το τελευταίο διάστημα γιατί νομίζω πως είναι και σε σχέση οπότε δεν υπάρχει λόγος να έρχεται σε δύσκολη θέση».

Δείτε το σχετικό απόσπασμα παραπάνω!

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
©2010-2026 Gossip-tv.gr - All rights reserved