Media

Survivor ημιτελικός: Ο Καφετζής ήρθε... είδε και έφυγε από το Γαλάτσι! Δείτε από πού βλέπει το live!

Survivor ημιτελικός: Μυστήριο με την απουσία του James Καφετζή από το πλατό όπου μεταδίδεται live η βραδιά του ημιτελικού, στο Γαλάτσι. 

Παρά το γεγονός ότι ο Ροδίτης πρώην παίκτης του Survivor βρέθηκε στο θέατρο Άλσους Βεΐκου σήμερα νωρίς το απόγευμα και μάλιστα συνοδευόταν από την αγαπημένη του Maxine, τελικά δεν παρευρέθηκε ανάμεσα στους υπόλοιπους πρώην συμπαίκτες του.

Μάλιστα, την απουσία του από το πλατό την ανακοίνωσε επισήμως και ο Γιώργος Λιανός ο οποίος μάλιστα είπε ότι για προσωπικούς λόγους δεν θα μπορούσε να είναι εκεί.

Το θέμα είναι όμως ότι ο James καταγράφηκε από τον φακό του gossip-tv κατά την είσοδό του στο θέατρο, όμως λίγο αργότερα... εξαφανίστηκε.

Τελικά, ο ίδιος έλυσε τις απορίες πολλών για την απουσία του, ανεβάζοντας story στο instagram ένα βίντεο στο οποίο η Maxine κρατάει στα χέρια της το φαγητό για να το απολαύσουν οι δυο τους καθώς θα παρακολουθούσαν στην τηλεόραση τα όσα συνέβαιναν στο Γαλάτσι. Μάλιστα, στο... πλάνο που ανέβασε με τη Maxine, στο φόντο είναι η τηλεόραση με το πρόσωπο του Νίκου Μπάρτζη.

Δείτε παραπάνω το βίντεο που ανέβασε ο James Καφετζής:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved