Media

Survivor Ημιτελικός: Η Νικόλ έλυσε το μυστήριο! Αυτός είναι ο λόγος που δεν παρευρέθηκε στο live!

Gossip-tv Team

Survivor Ημιτελικός: Εντύπωση προκάλεσε το γεγονός ότι ενώ η Νικόλ Μαυρίδη έδωσε το παρών στο θέατρο Άλσους Βεΐκου νωρίς σήμερα το απόγευμα (4/7) τελικά δεν εμφανίστηκε ποτέ στο live. 

Η Νικόλ, η οποία μάλιστα ήταν κούκλα μέσα στο υπέροχο πουά κοκτέιλ φόρεμά της και ήταν πολύ όμορφα βαμμένη, απαθανατίστηκε από τον φακό του gossip-tv την ώρα που ετοιμαζόταν για να περάσει την είσοδο του θεάτρου στο Γαλάτσι, όμως τελικά αυτό δεν συνέβη ποτέ.

Το ίδιο συνέβη και με τον James Καφετζή ο οποίος λίγο αργότερα ανέβασε story στο instagram ότι παρακολουθούσε από την τηλεόραση τελικά τη βραδιά, δειπνώντας με delivery με την αγαπημένη του Maxine.

H Νικόλ κατά την αποχώρησή της από το Γαλάτσι και ενώ οδηγούσε μόνη στον δρόμο για την επιστροφή στο σπίτι ανέβασε τρία βίντεο κατά τα οποία αποκάλυπτε στους followers της τον πραγματικό λόγο που δεν κατάφερε τελικά να είναι παρούσα στο live.

Όπως είπε και θα δείτε και στο παραπάνω βίντεο, στο τεστ ανίχνευσης κορονοϊού λίγο πριν μπει στον χώρο, ανιχνεύτηκε θετική -με χαμηλό ιικό φορτίο- και έτσι αναγκαστικά έπρεπε να αποχωρήσει. Κάτι που σημαίνει ότι ούτε αύριο, στον μεγάλο τελικό του φετινού Survivor θα καταφέρει να είναι κοντά στους πρώην συμπαίκτες της.

Η φήμη ότι μπορεί να είναι θετική στον κορονοϊό ακουγόταν από την πρώτη κιόλας στιγμή της αποχώρησής της από το Γαλάτσι, όμως κανείς δεν μπορούσε να πει με σιγουριά ότι συνέβαινε αυτό μέχρι που η ίδια το επιβεβαίωσε με τα βίντεο που ανέβασε με την προσωπική εξομολόγησή της προς τους followers στους οποίους μάλιστα ζήτησε να της κάνουν παρέα τις επόμενες δύο εβδομάδες που θα είναι σε καραντίνα.

Δείτε το βίντεο με τα όσα είπε η Νικόλ:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved