Media

Survivor Ημιτελικός: Η Ιγγλέζου περιμένει τον Σάκη νικητή για να κάνει πρόταση γάμου στη Μαριαλένα

Survivor Ημιτελικός: Στην κάμερα του gossip-tv.gr μίλησε η Ασημίνα Ιγγλέζου κάνοντας τις δικές της προβλέψεις για τον μεγάλο νικητή του φετινού Survivor.

Με χαμόγελο και γεμάτη ωραίες αναμνήσεις από το διάστημα που έμεινε στον Άγιο Δομίνικο, αναφέρθηκε στον μεγάλο τελικό λέγοντας πως θέλει να κερδίσει το καλύτερος.

Ωστόσο αναφερόμενη στον Σάκη Κατσούλη, είπε πως τον περιμένει νικητή για δει πόσο αγαπάει τη Μαριαλένα αφού περιμένει να της κάνει πρόταση γάμου live.

«Δεν ξέρω αλλά αν το κερδίσει ο Σάκης, επιτέλους να δούμε πόσο αγαπάει τη Μαριαλένα γιατί θα πρέπει να της κάνει πρόταση γάμου live αλλιώς ας το κερδίσει η Μαριαλένα γιατί είναι η μόνη γυναίκα που άντεξε μέχρι το τέλος. Είναι από την αρχή του παιχνιδιού κι έχει κερδίσει και τον Σάκη που είναι πολύ καλός παίκτης, οπότε είναι καλή παίκτρια», είπε και συνέχισε:

«Πρέπει ο Σάκης να της κάνει πρόταση γάμου αφού έχει δηλώσει πως μπήκε στο παιχνίδι για τη Μαριαλένα, αν την αγαπάει και είναι αυτός ο νικητής θα πρέπει να το αποδείξει», είπε.

Δες το απόσπασμα

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved