Media

Survivor Ημιτελικός: Κοψιδάς στο gossip-tv: «Όλα τα παιδιά αξίζουν τη νίκη αλλά εγώ θέλω τον Ηλία»

Survivor Ημιτελικός: Ανάμεσα στους παίκτες που έδωσαν το παρών απόψε (4/7) στον ημιτελικό ήταν φυσικά ο Γιώργος Κοψιδάς ο οποίος και έκανε τις δικές του προβλέψεις για τον νικητή. 

Ο γνωστός ηθοποιός μιλώντας αποκλειστικά στο gossip-tv.gr δεν έκρυψε ότι τις πρώτες δύο εβδομάδες της παραμονής του στον Άγιο Δομίνικο ζορίστηκε πολύ, όμως μετά, όπως μας είπε, συνήθισε.

Ο βεγκανισμός που στηρίζεται μόνο σε φρούτα και λαχανικά τον ζόρισε λίγο παραπάνω από τους υπόλοιπους που μπορούσαν να καταναλώσουν ψάρι και όπως είπε, αν είχε τα παραπάνω, μπορεί ακόμα και σήμερα να βρισκόταν ακόμα στον Άγιο Δομίνικο.

Ο Γιώργος Κοψιδάς αναφέρθηκε και στις προσωπικές του προτιμήσεις σε ό,τι αφορά τον φιναλίστ εκείνο που θέλει να δει νικητή του φετινού κύκλου του reality.

Όπως τόνισε, όλα τα παιδιά αξίζουν να πάρουν τη νίκη μιας και έχουν φτάσει μέχρι εδώ, όμως επειδή είχε έρθει από το παιχνίδι πιο κοντά στον Κόρομι και τον Ηλία Μπόγδανο, θα προτιμούσε να είναι κάποιος από τους δύο ο νικητής. Αυτό βέβαια πριν το κοινό αποφασίσει να βγάλει εκτός παιχνιδιού τον Κόρομι.

Δείτε τι άλλο αποκάλυψε ο ηθοποιός και πρώην παίκτης του Survivor στο παραπάνω βίντεο:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved