Media

Survivor τελικός: Δεν φαντάζεστε από πού φυγάδευσαν τον Σάκη Κατσούλη μετά τη νίκη του!

Survivor τελικός: Ο Σάκης Κατσούλης ήταν ο μεγάλος νικητής του τέταρτου κύκλου του ριάλιτι επιβίωσης και φυσικά η βραδιά έκλεισε με τον πλέον ενθουσιώδη τρόπο. 

Όλοι οι πρώην παίκτες του ριάλιτι, αμέσως μετά την ανακοίνωση του αποτελέσματος έσπευσαν κοντά του για να τον συγχαρούν και πρώτη και καλύτερη βέβαια η Μαριαλένα.

Στη συνέχεια βρέθηκαν κοντά του και οι γονείς του με τον πατέρα του σε μία πολύ τρυφερή κίνησή του να τον φιλάει σε ανύποπτη στιγμή, την ώρα που ο Σάκης μιλούσε με τους φαν του και πόζαρε για αναμνηστικές φωτογραφίες.

Εκείνο που πραγματικά δεν πιστεύαμε όταν το είδαμε ήταν ότι οι άνθρωποι της παραγωγής κυριολεκτικά φυγάδευσαν τον μεγάλο νικητή μέσα από κάτι θάμνους προκειμένου να αποφύγει ο Σάκης τα συνεργεία και τους δημοσιογράφους που περίμεναν έξω από το θέατρο Άλσους Βεΐκου στο Γαλάτσι για μία δήλωσή του. Βέβαια, λίγο αργότερα όλη αυτή η... επιχείρηση φυγάδευσης, δεν είχε νόημα αφού τόσο ο Σάκης όσο και ο Ηλίας εμφανίστηκαν στους δημοσιογράφους και έκαναν τις πρώτες τους δηλώσεις μετά τον τελικό.

Δείτε το βίντεο με το τρυφερό φιλί του πατέρα του αλλά και τη φυγάδευσή του:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved