Media

Survivor τελικός: Η Μαριαλένα στο gossip-tv: Είμαι single, πρέπει να κάνω μία συζήτηση με τον Λιβάνη

Survivor τελικός: Η Μαριαλένα Ρουμελιώτη μετά την ανακοίνωση της νίκης του Σάκη Κατσούλη έδειχνε τρισευτυχισμένη και μίλησε για όλα όσα νιώθει αλλά και για το πώς σκοπεύει να κινηθεί από εδώ και στο εξής, κυρίως στα προσωπικά της. 

Η όμορφη φιναλίστ του Survivor η οποία όμως έφυγε στον χθεσινό ημιτελικό (4/7) μίλησε με ενθουσιασμό για τη νίκη του Σάκη με τον οποίο είχαν έρθει κοντά όλο αυτό το διάστημα που βρίσκονταν στον Άγιο Δομίνικο.

Θα γίνουν ζευγάρι ξανά μετά τον χωρισμό τους από τη σχέση δύο χρόνων που διατηρούσαν στο παρελθόν;

Κανείς δεν γνωρίζει όμως η Μαριαλένα δεν έκρυψε ότι είναι πολύ ευτυχισμένη που εκείνος κατέκτησε το έπαθλο, μιλώντας όμως συγχρόνως και με τα καλύτερα λόγια για τον Ηλία Μπόγδανο, ο οποίος στάθηκε άξιος αντίπαλος απέναντι στον Σάκη Κατσούλη.

Όταν η Μαριαλένα ρωτήθηκε για τα προσωπικά της και αν είναι single εκείνη απάντησε αυθόρμητα: "Είμαι single". Και πρόσθεσε όταν κάποιος ανέφερε το όνομα του Γιώργου Λιβάνη με τον οποίο διατηρούσε σχέση λίγο πριν μπει στο παιχνίδι: "Πρέπει να κάνουμε μία συζήτηση με τον Γιώργο Λιβάνη" αφήνοντας φυσικά να εννοηθεί ότι πρέπει να ξεκαθαρίσει τα πράγματα.

Η Μαριαλένα επίσης μίλησε με τα πιο τρυφερά λόγια για τη μητέρα της, η οποία στο παρελθόν με δηλώσεις της είχε καταφερθεί εναντίον του Σάκη Κατσούλη. Τη δικαιολόγησε στον μέγιστο βαθμό λέγοντας πως η μητέρα της είναι "ανοιχτό βιβλίο και όσα σκέφτεται τα λέει πολύ αυθόρμητα".

Τέλος, ευχαρίστησε για ακόμα μία φορά τον κόσμο που της έχει δείξει τόση αγάπη όλο αυτό το διάστημα.

Και κάτι που παρέμενε μυστήριο και αποκαλύπτουμε εδώ στο gossip-tv: Η Μαριαλένα εμφανίστηκε αρχικά στον τελικό με ένα στράπλες φούξια σατέν φόρεμα, όμως στην πορεία την είδαμε να φοράει ένα crop top με ασορτί παντελόνι. Όλοι απόρησαν γιατί είχε αλλάξει η Μαριαλένα και τελικά μάθαμε πως σε κάποια στιγμή κόλλησε το φερμουάρ του φορέματός της και παρά τις προσπάθειες που έγιναν, δεν κατάφερε να διορθωθεί η ζημιά και έτσι η ίδια αναγκάστηκε να αλλάξει ρούχα.

Δείτε παρακάτω αποκλειστικές φωτογραφίες;

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved