Media

Τhe Bachelor: Θα τα χάσεις με τη βίλα που φιλοξενούνται οι παίκτριες – Χολιγουντιανό σκηνικό

Gossip-tv Team

The Bachelor: Ο εργένης βρέθηκε και στο όνομα του, ακούει αυτό του Αλέξη Παππά, οι παίκτριες είναι ήδη στη βίλα και η κάμερα της εκπομπής Καλύτερα δε γίνεται, μας αποκάλυψε τα πρώτα πλάνα.

Όπως είπε και ο δημοσιογράφος της εκπομπής και θα δεις κι εσύ πρόκειται για ένα Χολιγουντιανό σκηνικό.

Όσο για τα κορίτσια; Κατάγονται από διάφορες περιοχές της Ελλάδας, Θεσσαλονίκη, Ρόδο, Αλεξανδρούπολη, Πόρο, Κεφαλλονιά ενώ δυο από τις κοπέλες έρχονται από την Κύπρο. Μία από τη Γερμανία και μία από τη Νέα Υόρκη.

Η καθεμιά από αυτές, όπως είπε ο δημοσιογράφος έχει ιδιαίτερα χαρακτηριστικά και θα αποτελέσει μεγάλο δέλεαρ για τον Αλέξη Παππά.

Θυμίζουμε πως το μεσημέρι του Σαββάτου (10-07) η Ναταλία Γερμανού μέσα από την εκπομπή της αποκάλυψε πώς είναι ο ηθοποιός και τις μεγάλες διαφορές σε σύγκριση με τον πρώτο Bachelor, Παναγιώτη Βασιλάκο.

«Ο νέος Bachelor δεν είναι τόσο ευαίσθητος όσο ο Παναγιώτης Βασιλάκος. Είναι πιο ρεαλιστής, ο Παναγιώτης ήταν πιο ρομαντικός ως Bachelor. Ο νέος είναι πιο ρεαλιστής, που όμως θα έχει τις ρομαντικές στιγμές του, τα ελικόπτερά του…», είπε και συνέχισε:
«Είναι πολύ διαφορετικοί, κρατείστε αυτό. Δε μοιάζουν καθόλου σαν προσωπικότητες, χαρακτήρες ή στον τρόπο προσέγγισής τους προς το γυναικείο φύλο».

Δες τα πρώτα πλάνα

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved